Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nevetségesen magasak az...

Nevetségesen magasak az igényeim, vagy jól gondolkozok?

Figyelt kérdés

Már két éve nem tudtam beleszeretni senkibe, nem volt kapcsolatom, de én ezt a pechnek tudom be.

Kritikákat viszont kaptam már, de még intést is, miszerint egyedül fogok maradni a végén vénlányként, ha így folytatom. :/

Olyan emberrel tudok jól elbeszélgetni hosszútávon, aki természettudományos beállítottságú, de nem szakbarbár, érdekli a szépirodalom, értékeli a művészeteket, és érzelmileg érett, kiegyensúlyozott. Az állatok, a szabad tér, a kinti friss levegő iránti szeretet úgy járja át, ahogy engem.

Én már kibékültem vele, hogy nehéz összetalálkoznom ilyen emberekkel, vagy lecsúsztam róluk, és komoly kapcsolatban élnek, de a külső nyomás és az, hogy újra vágyok valakire magam mellett, kihozta a kétségeim.

2011. dec. 17. 19:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen srácot keresek én is, mivel hasonló beállítottságú vagyok. De szörnyen nehéz ilyet találni a mai elfajult világban, ahol rengeteg metroszexuális, agresszív, vagy média által butított pasi rohangál.
2011. dec. 17. 19:35
 2/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. dec. 17. 19:36
 3/30 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted is pech, Első Válaszoló. :) Azért nekem az is számít, hogy legalább egy sorstársamról tudhatok.

22 éves vagyok, de ez szerintem annyira nem játszik szerepet a dologban...

2011. dec. 17. 19:41
 4/30 anonim ***** válasza:
A dilettáns pasik sosem lesznek brad pittek.
2011. dec. 17. 19:42
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyet keresek és az a baj, hogy ha lejjebb adod az igényeidet párválasztásnál, akkor ez meg fog mutatkozni a kapcsolatban és nagy az esélye, hogy nem fog működni. Inkább magányosan halok meg, minthogy olyasvalakivel próbálkozzam, aki teljesen más mint én.
2011. dec. 17. 19:44
 6/30 anonim ***** válasza:
52%
És ha beleszeretsz egy más beállítottságú pasiba már dobod is, mert hát a szerelem vak.
2011. dec. 17. 19:46
 7/30 anonim ***** válasza:
52%
Én sosem voltam ennyire ideál függő. Szerintem elhomályosítja a tekintetet és rengeteg (jobb) lehetőség mellett elsétál az ember anélkül, hogy észrevenné.
2011. dec. 17. 19:48
 8/30 anonim ***** válasza:
Nem magasak az igényeid, csak célratörőek. Nem könnyű ilyet találni, de nem is lehetetlen ;)
2011. dec. 17. 19:54
 9/30 anonim ***** válasza:

22 éves vagy, a manapság szokásos nézőpont szerint még ráérsz keresgélni..

Én 1,5 évig voltam együtt egy hozzád hasonló beállítottságú leányzóval, szintén nagyon természetbarát, szereti a természettudományos dolgokat és mindent ami a természeti környezethez kötődik. Úgy bírtuk másfél évig, hogy én pont az ellentettje vagyok: műszaki beállítottság, főleg gépészet/mechanikus dolgok.

Tulajdonképpen nagyon jól megvoltunk, egy relatíve jelentéktelen dolog miatt lett vége.

Lényegében azt akarom mondani, hogy ne várj évekig veled 100%-ig azonos érdeklődésűre. Ha találkozol valakivel aki érdekel/érdekes számodra nyugodtan fogj bele egy kapcsolatba. Legfeljebb viszlátot mondasz neki ha meggondolod magadat.

25F

2011. dec. 17. 20:05
 10/30 A kérdező kommentje:

19:44: ez precíz megfogalmazás volt. :)

19:46: az talán inkább a szenvedély... A szerelem nálam nagyon is racionálisan működik. Ha tudom miért tisztelni, ha fel tudok rá nézni, ha el tudom képzelni, hogyan töltjük az időnket, akkor van szerelem.

19:48: nem törődni az ideállal szerintem akkor tud az ember, ha nem élete végéig keres valakit. Nekem nem kellenek sem rövidebb kapcsolatok, sem futókalandok.

Sem kompromisszumoktól túlterhelt elvegetálás valakivel házasságban, mert feladtam.

K G: ehhez már nincs kedvem... Vicces, de ilyenhez egyenesen kiöregedettnek érzem magam. Már nem tud érdekelni egy olyan megalkuvós kapcsolat, amibe azon az alapon megyek bele, hogy amíg nincs jobb, addig tart, hisz tudtam, hogy nem tökéletes. Lelkiismeret-furdalás nélkül ki tudna így összejönni valakivel?

2011. dec. 17. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!