Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös motort szeretnék venni...

125-ös motort szeretnék venni husqvarna sm125-be és aprilia mx125-be gondolkozok? (lent tovább)

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik motor bírja tovább és mennyi km-ig érdemes venni úgy értem 15-7ezer kilométerest érdemes venni?
2011. dec. 16. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyat nem fogsz találni amiben ennyi van. Azt a km-t akkor visszahajtották.

Egy motort-autót ellehet cseszni 10ezer km alatt is de van motor ami még 30ezer km-nél is szépen ketyeg. A km csak egy mérvadó, de inkább hanyagolható mert sosem lehet tudni valós-e. Enyém pl 1992es 28ezer km-el... Ez egy vicc...

Nekem mindkettő tetszik, de ha nagyon muszáj lenne választani akkor kinézetre a Husqvarna nyer. Persze lemondanék róla ha vásárláskor az MX jobb állapotban lenne.

2011. dec. 16. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát most van egy yamaha aerox-m 2006-os 2010-be vettem és volt benne 5000km na én másfél év alatt hajtottam bele 11ezret szóval igazából így utólag nem akarom el hinni, hogy annyi volt benne, de márkaszervízbe szervizelt télleg kitünő állapotú motor még most is:) csak én akkor úgy voltam vele, hogy 7ezer km felett nem veszek:) csak alatta és ezért nem tudom, hogy egy 125-ös, hogy viszonyul a km-hez, hát azt tudom, hogy minden csak a hajtáson múlik meg, hogy kitől veszem:)
2011. dec. 17. 00:09
 3/3 anonim válasza:
Szeritnem a husqvarnát vegyed. Azok megbízhatóbbak, és jobb kismotorokat gyártanak mint az aprilia, de ez csak az állapotától függ. Én a helyedbe átnézetném egy szerelővel bármelyiket is veszed. Esetleg kicseréli a dugattyút, halytókart stb, egy kicsit költséges, de megéri. Nekem nem lett átnézetve, el is romlott fél év alatt, 100ezer rögtön ráugrott :)
2011. dec. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!