Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire gáz vagyok?

Tényleg ennyire gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9.es. Van sok barátom az osztályban, de mégis úgy érzem, hogy 8.ban sokkal jobb volt. Például, ha zenét hallgatok suliban: mostanában nagyon rákaptam a musicalekre, pl. a Csoportterápia c. darabban a zenékre, vagy a Macskákból. És ha zenét hallgatok suliban valaki megnézi hogy mit hallgatok, azt mondja, hogy hogy tudok ilyen tinglitangli rossz zenét hallgatni, amikor fogalma sincs, hogy mi ez. Mert nekik a színház egyenlő az operával, vagyis a 'kövér nő énekel, meghal' típusú zenével, pedig a musical teljesen már. Mert számukra a zene csak a tucc-tucc típusú 'zenénél' kezdődik. Vagy például ott van, hogy 15 évesen Hannah Montana és Miley számokat hallgatok. Akkor meg azzal jönnek, hogy hány éves vagyok, hogy ilyen dedós zenét hallgatok. Miért kell beleszólniuk? Valaki magyarázza el, mert nem értem.. 15/L
2011. dec. 16. 22:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz, de a Hannah Montana tényleg nagyon dedós :|
2011. dec. 23. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!