Hogy lehetnék rosszindulatubb, bosszuallobb tipus?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 15:20
1/9 anonim válasza:
Bosszúból megtanulhatnál helyesen írni............például!
2/9 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz a billentyűzetem és nem mindig irja a hosszú ekezeteket
2009. máj. 17. 15:32
3/9 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt kell mondanom de ilyen nincs hogy nem mindig ír ékezetet a bill-ed. Te gépelsz mellé!
Látod ilyen egyszerű rosszindulatúnak lenni. Pl.: akár egy apró hibát ejt valaki akkor kiosztod, ha utána még kamuzik akkor még jobban. Bosszúállás, ez sem nehéz: akárki kioszt vagy megsért egyszerűen levegőnek nézed. Ne kiabálj vele mert fölösleges... nagyobb sértés ha levegőnek nézed.
4/9 A kérdező kommentje:
"Bocs, hogy ezt kell mondanom de ilyen nincs hogy nem mindig ír ékezetet a bill-ed. Te gépelsz mellé! "
ezek szerint mégis van! mert az e, és az é, nem egymas mellet van, ennyire en sem vagyok béna! de a választ koszonom :)
2009. máj. 17. 15:56
6/9 anonim válasza:
Ne akarj bosszúlni mert VISSZAÜT!
7/9 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Ne csinálj semmit, hiába bántottak téged, inkább bízz abban hogy a Jóisten megbünteti a gonosz embereket.
8/9 anonim válasza:
Gondolom azért kérdezi mert nagyon vajszívű a természete és ezt sokan észreveszik és kihasználják. Hát, szerintem állj a sarkadra és keményíts be! Kell egy egészséges rosszindulat és bosszuállás is. Aki nem ilyen, az sztem hazudik.
9/9 anonim válasza:
Tényleg erre vágysz? Nem fog menni. Arra születni kell. Olvastad vagy láttad filmen Dosztojevszkij A félkegyelmű c. könyvét? Nekem pl. ő az ideális embertípus. Viszont itt a világban ő félkegyelműnek számít. Mégis, aki igazi embernek született, az szerintem őrizze meg magát annak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!