Utálok emberek között lenni, most mit csináljak?
Nem igazán járok ki az emberek közé, ami azt illeti egyáltalán nem járok ki. Természetesen suliba járok de amúgy az égvilágon sehová sem. Msn-ezni és e-mailezni sem szoktam soha senkivel. Általában otthon ülök a szobámban olvasok hallgatok egy kis klasszikus zenét közben pedig egy csomó mars szeletet tömök magamba, jóformán már ezen élek. Mégcsak beszélgetni sem szoktam senkivel soha suliban sem. Az osztálykirándulás számomra egy valóságos kínszenvedés az a sok ember mindenütt. Egyedül utazgatni nagyon szeretek de a szüleim egyedül nem engednek el messzebre mert még elvesznék, de mással meg nem akarok menni. Az én korosztályommal beszélgetni pedig egyenesen gyűlölök mert egyszerűen nem bírok koncentrálni arra a sok bar...mságra amit beszélnek. Volt egy időszak az életemben amikor jártam ki rendesen barátokkal, beszéltem is velük de valójában utáltam az egészet és a végén teljesen kikészültem fizikailag is és lelkileg is.
Nem tudok úgy élni hogy mindenkivel jópofizok meg ilyesmi mert ha magamat adnám biztos nem akarna velem senki sem barátkozni(elég bunkó vagyok sokszor) de viszont így sem tudok élni hogy otthon ülök egész nap egész hétvégén és nem csinálok semmit csak tömöm magamba azt a sok sz...rt!
Lehet hogy az idősebb korosztállyal jobban kijönnék mert ők már egy kicsit éretteben gondolkodnak. Vagy még én nem vagyok elég érett ahhoz hogy az saját korosztályommmal beszéljek. Szerintetek?
Járjak ki csak egyedül sétálni vagy könyvtárba? Más is van így?
Én zenélek de azt imádom... Akkor csak a magam fajtájával kéne barátkoznom meg ilyesmi? Csak hát azt elég nehéz lehet megtalálni, szerintem elég ritka az olyan ember mint mi. A 2. válaszolónak üzenném hogy ez nem egy átmeneti időszak az életemben. 12 éves koromig még társasági lény voltam aztán a többiek nagyon megváltoztak én meg mintha rögtön felnőttem volna.
Még azt tenném hozzá hogy értelmes felnőttekkel tudnék beszélgetni ha nem kezelnének úgy mint egy gyereket.
A zenélés jó. Azzal könnyen lehet kapcsolatokat találni. Sokan zenélnek. Biztos van ezzel kapcsolatos fórum vagy chat vagy bármi, ahol ilyesmi emberek fordulnak meg. Biztos van kérdésed is azzal kapcsolatban, és ott fel tudod tenni. Ha sokat vagy ott akkor lesz egy két ember akivel többet dumálsz, főleg chaten, aztán egy idő után személyesen is találkozhattok aztán együtt zenélés stb...
A felnőttek eleinte biztoshogy gyerekként kezelnek a korod miatt, de ha beszélgetsz velük egy idő után rájönnek hogy veled normálisan is lehet beszélni nem gyerekesen, és akkor már máshogy állnak hozzád. Csak kis türelem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!