Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálok emberek között lenni,...

Utálok emberek között lenni, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem igazán járok ki az emberek közé, ami azt illeti egyáltalán nem járok ki. Természetesen suliba járok de amúgy az égvilágon sehová sem. Msn-ezni és e-mailezni sem szoktam soha senkivel. Általában otthon ülök a szobámban olvasok hallgatok egy kis klasszikus zenét közben pedig egy csomó mars szeletet tömök magamba, jóformán már ezen élek. Mégcsak beszélgetni sem szoktam senkivel soha suliban sem. Az osztálykirándulás számomra egy valóságos kínszenvedés az a sok ember mindenütt. Egyedül utazgatni nagyon szeretek de a szüleim egyedül nem engednek el messzebre mert még elvesznék, de mással meg nem akarok menni. Az én korosztályommal beszélgetni pedig egyenesen gyűlölök mert egyszerűen nem bírok koncentrálni arra a sok bar...mságra amit beszélnek. Volt egy időszak az életemben amikor jártam ki rendesen barátokkal, beszéltem is velük de valójában utáltam az egészet és a végén teljesen kikészültem fizikailag is és lelkileg is.

Nem tudok úgy élni hogy mindenkivel jópofizok meg ilyesmi mert ha magamat adnám biztos nem akarna velem senki sem barátkozni(elég bunkó vagyok sokszor) de viszont így sem tudok élni hogy otthon ülök egész nap egész hétvégén és nem csinálok semmit csak tömöm magamba azt a sok sz...rt!

Lehet hogy az idősebb korosztállyal jobban kijönnék mert ők már egy kicsit éretteben gondolkodnak. Vagy még én nem vagyok elég érett ahhoz hogy az saját korosztályommmal beszéljek. Szerintetek?

Járjak ki csak egyedül sétálni vagy könyvtárba? Más is van így?

2009. máj. 17. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam hasonló helyzetben. Én is az idősebb korosztállyal értettem meg magam inkább. Te is keresd az idősebbek társaságát. Vagy menj el sportolni, valami olyan helyre ahol esetleg többen is vagytok, ne egyszemélyes sportot válassz. Ott nem kötelező beszélgetni, de ha akarsz beszélgethetsz, és ott nem baromságról kell hanem pl. azzal a sporttal kapcsolatos dolgokról, vagy ha nem sportot akarsz akkor bármi ami érdekel, és mást is érdekelhet, és többen vagytok. Ott biztos hogy találsz normális embereket, akikkel szívesebben dumálsz.
2009. máj. 17. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
nekem is volt egy ilyen időszakom,de aztán valahogy átment,elkezdtem hallgatni olyan jó zenéket,olyan bulizósakot,megismerkedtem lányokkal,aztán már veluk akartam mindig találkozni :-P
2009. máj. 17. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a könyvtár jó ötlet. Oda rengeteg Író, festő jár a legtöbb ilyen művész is magába forduló de azért a saját fajtájukkal ismerkednek. Én is így vagyok ezzel írók és utálom az embereket. Nem más kezdj bele írogatni. Az leköt
2009. máj. 17. 12:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Én zenélek de azt imádom... Akkor csak a magam fajtájával kéne barátkoznom meg ilyesmi? Csak hát azt elég nehéz lehet megtalálni, szerintem elég ritka az olyan ember mint mi. A 2. válaszolónak üzenném hogy ez nem egy átmeneti időszak az életemben. 12 éves koromig még társasági lény voltam aztán a többiek nagyon megváltoztak én meg mintha rögtön felnőttem volna.

Még azt tenném hozzá hogy értelmes felnőttekkel tudnék beszélgetni ha nem kezelnének úgy mint egy gyereket.

2009. máj. 17. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

A zenélés jó. Azzal könnyen lehet kapcsolatokat találni. Sokan zenélnek. Biztos van ezzel kapcsolatos fórum vagy chat vagy bármi, ahol ilyesmi emberek fordulnak meg. Biztos van kérdésed is azzal kapcsolatban, és ott fel tudod tenni. Ha sokat vagy ott akkor lesz egy két ember akivel többet dumálsz, főleg chaten, aztán egy idő után személyesen is találkozhattok aztán együtt zenélés stb...

A felnőttek eleinte biztoshogy gyerekként kezelnek a korod miatt, de ha beszélgetsz velük egy idő után rájönnek hogy veled normálisan is lehet beszélni nem gyerekesen, és akkor már máshogy állnak hozzád. Csak kis türelem kell.

2009. máj. 17. 12:24
 6/6 Avalanche ***** válasza:
100%
Alapiskolán nem épp a legösszetartóbb osztályba kerültem (legalábbis alsótagozaton). A lányok többsége csak a divatról, meg ilyenekről tudott beszélni. Én nem vagyok egy nőies alkat, ezért engem halálra unatott az összes "jajj-mit-vegyek-fel-holnap" témájú beszélgetés. Fiúkkal se jöttem ki túl jól, mert ugyebár azért nőből vagyok, ami nekik haverkodás szempontjából nem tetszett. Emiatt enyhe kisebbségi komplexus alakult ki bennem, és talán ez hagyott bennem olyan mély nyomokat, hogy nem szeretek emberek közé járni, inkább itthon ülök.
2009. máj. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!