Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehettem olyan, hogy...

Hogy lehettem olyan, hogy tizenévesen kértem a márkás cipőket, anyu meg adta rá a pénzt?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy elrontottam magam ezekkel...
2011. dec. 10. 20:10
 1/6 A kérdező kommentje:
szégyellem magam emiatt
2011. dec. 10. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is márkás cipőket kaptam, de csak azért, mert dongalábbal születtem.

Most nincs az az isten, hogy 20-30at kiadjak egy cipőre!

Kínait hordok. Sajna Adidassal egy minőségű!

2011. dec. 10. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha most már belátod, hogy akkor anyukádnak azért a márkás cipöért bizony meg kellett dolgoznia (vagy helyette valamiröl lemondania), és most megbecsülöd, amiért igyekezett a kívánságaidat kielégíteni, akkor annyira nem is rontottad el magad.

Ki tudja, talán egyszer Te fogod majd öt segíteni anyagilag (esetleg már most is, ezt nem tudom). és akkor máris rendezve van a dolog.:-)

2011. dec. 10. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi nem tehettük meg, mégis kaptam...
2011. dec. 10. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez úgy van, hogy a fogyasztói társadalomban a reklámok, minden arról szól, hogy vedd a márkás cuccokat, hogy menő legyél, aztán a szülők meg mindent megtesznek azért, hogy a gyerek jól érezze magát. Persze ezt most magyarázd el egy gyereknek, aki tényleg úgy érzi(mert tényleg mindenhonnan ez jön), hogy jobb lesz az élete attól, hogy van egy nagymacska a cipőjén, nehéz ezeket a dolgokat kivédeni, kicsit szigorúbban kellett volna fogni, persze már látod, hogy ez nem volt úgy jó, de akkor még biztos nem tudatosult benned a dolog. Egy felnőtt és egy gyerek gondolkodása merőben eltérő. Ez már ilyen segíts ott, ahol tudsz.
2011. dec. 10. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehogy szégyelld magad emiatt!

Ha szereted a szüleidet és tisztességesen viselkedsz velük, az bőven kifejezi, hogy hálás vagy, amiért támogattak/támogatnak.

Ha adtak rá pénzt, akkor bizonyára úgy gondolták, hogy megérdemled. Örülj neki, hogy ilyen rendes az anyukád.

Nem, nem rontottad el magad. Fiatalkorban teljesen természetes, hogy a szülők gondoskodnak rólunk, aztán persze a felnőtt korral eljön a függetlenség ideje is, amikor te döntöd el, mennyit áldozol egy-egy cipőre.

2011. dec. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!