Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehettem szerelmes belé?

Hogy lehettem szerelmes belé?

Figyelt kérdés

Éreztetek ehhez hasonlót, amikor egy új boldog kapcsolatotokból visszagondoltatok az exetekre vagy régi kiszemeltetekre? Én van,hogy úgy érzem, hogy nem is értem, miért találtam vonzónak az illetőt, most már semmi vonzót nem látnék benne, sőt lehet nem is tetszene...

Mit gondoltok?(Légyszi írjatok nemet és kort.)

2011. máj. 17. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt sok exem, de eddig az összessel úgy voltam, mint te.:) Azt gondolom most már, hogy: Úristen, hogy lehettem belé szerelmes.:D De beszéltem a barátnőimmel is erről, és eddig mind ugyanezt mondta, az benne a jó.:D:D

22L

2011. máj. 17. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

ezért mondják azt hogy

A SZERELEM VAK.

3/13 anonim ***** válasza:
Szinte mindig, minden kapcsolat után eszembe jut, akkor amikor már felálltam a padlóról. Biztos lesznek itt sokan, akik kellemes emlékként emlegetik az exeket. Nekem ez nem megy. Szakítás után még a köszönés is nehezemre esik egy jó darabig. 28/L
 4/13 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy a szerelem vak. Most már tisztán látsz, ezért nem érted, miért is vonzódtál hozzá. Úgy szemléled, mit egy kívülálló, de amikor benne vagy a kapcsolatban, egyáltalán nem, vagy nehezen veszed észre a hibákat. Akkor biztosan volt olyan tulajdonsága az exednek, ami miatt beleszerettél. A szerelem elmúlt, és kinyitottad a szemed.
2011. máj. 17. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

miért kell utánozni folyton másokat?

már egyszer leírták azt hogy a szerelem vak

miért kell utánozgatni vagy 100 szor elírni ugyanazt--

2011. máj. 17. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert vannak, akik nem olvassák el a válaszokat. Leírja a véleményét és nem a mások véleménye alapján fogalmazza meg a saját válaszát. Nem vagy köteles a többit elolvasni. Bár nem én voltam az ominózus válaszoló, de én se teszem meg minden esetben. Velem is volt már olyan, hogy mire megfogalmaztam a válaszom, addigra valaki kiírta előttem majdnem ugyanazt.
2011. máj. 17. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a két válasz között eltelt 3 percet a második válaszoló még fogalmazással töltötte???

Amikor kijössz egy kapcsolatból már csak a rosszat látod, a jót nem. Így könnyebb túl lenni rajta, főleg, ha téged dobtak. Előbb-utóbb eljutsz arra a szintre, hogy "mi tetszett benne???"

31N

2011. máj. 17. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves 15:21-es válaszoló! Nem olvastam végig a válaszokat, ezért írtam le másodjára azt, hogy a szerelem vak. Nem tudtam, hogy kötelező elolvasni az addig érkezett válaszokat, mielőtt bármit is írok. Nem értem, miért kell belekötni az emberbe, talán rossz napod van?
2011. máj. 17. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
igen !
2011. máj. 17. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Van akiről ezt gondolom, van akiről nem.
2011. máj. 17. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!