Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehettem szerelmes belé?

Hogy lehettem szerelmes belé?

Figyelt kérdés

Éreztetek ehhez hasonlót, amikor egy új boldog kapcsolatotokból visszagondoltatok az exetekre vagy régi kiszemeltetekre? Én van,hogy úgy érzem, hogy nem is értem, miért találtam vonzónak az illetőt, most már semmi vonzót nem látnék benne, sőt lehet nem is tetszene...

Mit gondoltok?(Légyszi írjatok nemet és kort.)

2011. máj. 17. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 17. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Pont pár napja gondolkozok azon, hogyan lehettem szerelmes a volt páromba. Már egyáltalán nem tartom férfinak.
2011. máj. 17. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:

az első komoly kapcsolatom nagyon szép volt, a srác iszonyat rendes és kedves, ma már családja van, és örülök, h boldog.

egyszerűen csak elmúlt a nagy szerelem, és békében, barátságban váltunk el.

a második fickó így utólag visszagondolva egy ritka nagy gyökér volt, és az is a mai napig, de meg tudott bolondítani azzal, h akkoriban piszok jóképűnek láttam. én pedig magamat alulértékeltem, és örültem mint a hülye, h egy ilyen "álompasi" leáll velem.

a mostani páromnál nem is kívánhatnék jobbat, nem szeretném, hogy az exem legyen :D

2011. máj. 17. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!