Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyre többször merül fel...

Egyre többször merül fel bennem az öngyilkosság. Valakivel volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nem voltam soha egy depis embernek mondható..mindig nevettem,optimista voltam,szívesen meghallgattam akármit és próbáltam segíteni,reményt adni.."Ne add fel a reményt,mindig van tovább."

Szerintem sokszor mondtam,és igaznak is éreztem.

De,már nem..mintha meghalt volna valami bennem egy ideje.Aludni se tudok normálisan,pedig ez eddig ment.Nem szoktam a problémáimról beszélni nagyon amúgy..mert nekem nem olyan könnyű.

És tudom,hogy vannak sokkal rosszabb helyzetbe levő emberek,vannak barátaim is,és vannak,ha nem is sokan,akik szépnek találnak..tudom,ez egyénfüggő,de szoktak dicsérni.(Nem hinném,hogy nyalizás )

Én mégse vagyok boldog egyszerűen.Pedig,én úgy érzem,az életem nem olyan rossz..:( És mégis,egyre többször érzem úgy,hogy minek élni?

Mással is van/volt így?

16/L

2011. dec. 4. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még mindig tart?
2012. márc. 14. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!