Mit jelenthetnek ezek a visszatérő álmok?! HELP!
2féle visszatérő álmom van:
1: A körülmények változóak-néha úgyanazok-,de mindig valami repülőgépszerencsétlenség(amit kívülről figyelek meg).Repülővel még amúgy nem utaztam,ha ez számít vmit is...A repcsi vagy lezuhan vagy még fent felrobban...
2: Közelgő zivatar,tornádó elől próbálok elmenekülni,elbújni vhova...Ez általában nem jön össze, vagy mielőtt összejönne,felébredek..Van hogy közben tudom, h csak álmodom,de nem tudok felébredni :/
Most ezek mit jelentenek?!
Mindkettő valami szörnyűség, valami félelmetes. Szerintem a szorongásaidat fogalmazzák meg.
Sokat szorongsz?
Igen,elég sokat szorongok... Tudniillik az életem katasztrófa :(
De miért ezeket álmodom?
Mert az álom szimbólunomka foglalja azt, amit belül megélsz.
Miért szorongsz ennyire, Te szegény?
Hány éves vagy? Fiú, lány?
Az a helyzet, hogy a problémák ott vannak, jönnek kéretlenül. Meg kell tanulnunk valahogy nem halálra szorongani magunkat rajta.
Hogy miért pont ezeket a szimbólumokat választja a lelked? Te mondd meg. Mi jut eszedbe róluk? Mihez tudod kötni?
Egy megfigyelés: a repülős katasztrófa nem veled történik, hanem másokkal. A tornádó pedig Téged fenyeget. Történtek nagy bajok valakivel a környezetedben, ami megjeszt, ami előhívja a szorongásaidat, a félelmeket a saját életedben?
Sejtettem, hogy valami sokkolt.
Hát, ha annyira szorongsz este, hogy úgy érzed, hangyák rágják a belső szerveidet, igyál egy citromfűteát, vagy vegyél be 2-3 Nervenpfleget. Ezzel az elalvást lehet támogatni.
Elmondod, milyen sokkoló dolog történt? Engem az hozott múltkor ilyen állapotba, hogy egy ismerős egyik pillanatról a másikra áttétes rákos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!