Ez az álom mit jelenthet? Már többet is álmodtam kutyákkal, akik meg támadtak meg úgyszintén vaddisznókkal is. De ezek az álmok mit jelenthetnek? (Többi lent. )
Én, személy szerint nem túlzottan bízom az álmos könyvben, néha elég kétértelmű vagy értelmezhetetlen dolgok jönnek le belőle.
Az álmok (elméletileg) az aznapi, néha tudatalatti gondolatok, vagy tapasztalatok alapján születnek. Olyasmik is lehetnek, amiket Te nem láttál, csak az agyad észlelt és már nem is emlékszel rá, vagy nem is fogott meg.
Ettől függetlenül én hiszek az álmok jós-, néha hátsó tartalmaiban. Valószínűleg ugyan nem fogott meg, hogy azokon a napokon gondoltál rájuk vagy beszéltél róluk, de így történt, az agyad pedig számodra fontosnak tartotta visszaemlékezni rá.
A kergetés sokszor félelemre vall. Ha nem is a vaddisznóktól félsz, csak valamitől, ami talán üldözhet, vagy később visszatérhet. Pusztán a vaddisznó volt aznap az, ami a legijesztőbb volt számodra és az agyad megijeszthetett vele. A kutyádat bizonyára nagyon félted, ha álmodban is ezt tetted. Nagyon odaadó lehetsz, ha nem magadat, hanem őt mentetted.
Egy ilyen álom jó önismereti lecke lehet. Rájöhetsz, ilyen stresszhelyzetben mit tennél, álmodban ugyanis eléggé ösztönös vagy.
Nem látok ebben ennél mélyebb tartalmat, személy szerint, de lehet, hogy más a véleményed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!