Változnom kellene igaz?
Sokszor hallom másoktól hogy én egy gyerek vagyok. Mióta elhagyott a feleségem kb ugyanazt csinálom mint 15 évesen. A szabadidőm nagy részét a legjobb haverjaimmal töltöm, koncertekre járunk (általában rock, punk. vagy csak szórakozunk valahol) részegek leszünk,(ritkán) full másnaposan felkelünk valahol de nem vagyunk alkoholisták. Néha csak leülünk sörözünk és beszélgetünk. Amúgy egy borról híres kisvárosban élünk úgyhogy vannak tőlünk piásabbak is. Előfordult már hogy bunyókba is belefolytam de nem volt komoly. Észreveszem hogy néha úgy viselkedek mint egy 5 éves főleg amikor valakivel veszekszek. Olyan ruhát veszek fel amiben jól érzem magam és magasról leszarom hogy nem alkalomhoz illő, meg azt is ha mondjuk boltba megyek és munkásruha van rajtam ami koszos. Most a szokásaimról inkább nem beszélnék. Faterom néha elküld a pics@ba és sokszor mondja hogy nem vagyok normális mert mindent ellökök magamtól ami jó. Olyankor úgy csinálok mintha nem figyelnék rá de tudom hogy igaza van. Mégis mire eljön a hétvége megyek a haverjaimmal és minden kezdődik előröl. Néha belegondolok hogy mi van ha évek múlva egy dagadt szőrös, büdös retkes ember leszek. Nekem nem való barátnő meg feleség szerintem én egyedül is elvagyok. Egyébként a kicsikkel jól kijövök (ne gondoljatok rosszra:D). Szüleim szerint változnom kéne de a jó ismerőseim/barátaim szerint meg így vagyok jó és több ilyen ember kellene. Tudom hogy ennyiből nem ismertetek meg. De szerintetek mit csináljak?
30/F
Nem is szexelsz?
Mert akkor tényleg változnod kellene :D
Na persze, hogy a barátaidnak így vagy jó. Kivel lumpolnának, ha mindenki elkezdeni befelé nézni és elgondolkodni magán. Te már megtetted azzal, hogy leírtad ide.
Egyébként nincs kiábrándítóbb, mint egy kiöregedett, divatjamúlt rocker, pont olyan, mint a hatvanas évekből itt ragadt hippi. Unalmas és nevetséges.
Változni a világon a legnehezebb, annál is inkább, mert megváltozik vele a baráti köröd is. Csak elkezdeni nehéz, utána jönnek a pozitív visszajelzések. Fogj már hozzá, mire vársz ?
igen, ez így nem túl felnőttes. lehet egyébként ezt csinálni a temetésed napjáig is, mert nincs benne semmi igazán kóros.
annyi, hogy például a nők így nem tudnak rád férfiként felnézni, de arra azt írtad, hogy nem érdekel. a gyerekek sem úgy ahogy kéne, de feleség nélkül gyereket sem kell nevelned. :)
Én úgy vagyok vele, hogy azt csinálom amit akarok, de nem feltűnően, vagyis nincsen bennem semmi kényszer a lázadásra, nem próbálok feltűnően öltözködni, ha tudom hogy mindenki elszörnyedne a véleményemtől akkor mást mondok. Közben pedig csinálom úgy a dolgaimat, életemet ahogy én gondolom, nem próbálok változni, jól érzem magam.
Amit te csinálsz az viszont inkább primitív. A barátaiddal lehet szórakozni, ha nem akarsz, nem kell barátnő, de az alapvető dolgokat szerintem, mint hogy normális ruhát veszel fel ha olyan az alkalom, nem ártana megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!