Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek célszerű késsel...

Szerintetek célszerű késsel járni a mai világba?

Figyelt kérdés

fiatal vagyok és szerintem fogok venni mert hiába sportolok kuzdősportot a mai világba nincs tiszta bunyó főleg ha ki pakoltatnak ,meg párban vannak...

nem arra gondolok hogy minden esetben használom csak ha kell

2011. nov. 21. 14:56
 1/9 Stella90 ***** válasza:
szerintem nem célravezető...simán kicsavarhatják a kezedből, vagy megsérülhetsz...ha pedi a másiknak okozol valami sérülést, simán lecsukhatnak...de ha ilyen macgyver bicskára gondoltál, az jó dolog...lány vagyok, de a táskámban mindig van egy bicska, csavarhúzó és szigszalag...eddig hasznosnak bizonyultak :D
2011. nov. 21. 15:01
 2/9 Antimod ***** válasza:

Szerintem nem érdemes, mert ha másoknál nincs fegyver, de nálad van, elveszik tőled ha többen vannak, és már fel is vannak fegyverezve.

Ne csak vegyél, hanem tanuld is meg használni, nagyon komolyan. De szerintem nincs értelme, a gázspray-nek több van:

1) hirtelen harcképtelenné teszed vele a támadót

2) szinte egyidőben több támadóra használható

3) nem büntet meg érte a rendőr (bizonyos ml-es kiszerelésen alul)

4) beviheted rendezvényekre (tudtommal, bár lehet, hogy nem mindenhova)

2011. nov. 21. 15:02
 3/9 mantis religiosa ***** válasza:

Nekem úgy mondták a család idősebb férfi tagjai, hogy legényember bicska nélkül nem való.

Nagyon sok minden egyébre is használható.

Önvédelemnél meg ad egy kis önbizalmat, hogy tudom ott van a zsebemben. Bár Én személy szerint nem emberek ellen használnám, hanem ahol dolgozni járok elég külvárosi környék és néha feltűnnek kóbórkutya-falkák, eddig mondjuk még nem volt gond velük, de azok ellen semmiféle önvédelmi sport nem hatásos igazán.

2011. nov. 21. 15:16
 4/9 Antimod ***** válasza:

"néha feltűnnek kóbórkutya-falkák"

Komolyan egy bicskával akarsz megfékezni egy falkát?

Lehet, nem is tudják, mire való, nem félnek tőle, amíg meg nem vágod egyiket. De tudd, hogy a kutya olyan, hogy harc közben nem érez fájdalmat.

Erre a célra inkább ebriasztó sípot szerezz be, de tényleg működőt, ne bóvlit. Előbbit tudtommal csak külföldről, elég bonyolult módon lehet beszerezni.

2011. nov. 21. 15:26
 5/9 anonim válasza:
akkor már gázspray vagy gázpisztoly.
2011. nov. 21. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:

sittre kerülhetsz miatta. magyarországon elég kevés jogod van az önvédelemhez, ha te veszed elő először a kést, hiába önvédelem, te leszel a támadó. -> börtön.

ha meg ők, akkor megint ott vagy, hogy többen vannak, több késsel, ráadásul cigány mentalitással.

2011. nov. 21. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam magammal pár... önvédelmi eszközt vinni. Úgy vagyok vele hogy ha az életem, vagy a testi épségem veszélyben van és nincs más megoldás, akkor nem érdekelnek a törvények.
2011. nov. 21. 22:19
 8/9 Antimod ***** válasza:
Akkor már inkább pisztolyt vigyél, ha nem érdekelnek a törvények. Azzal még esélyed is van megvédeni magadat.
2011. nov. 22. 08:05
 9/9 anonim ***** válasza:
En 17eves lany vagyok, es kb. kaptam egy bicskat apumtol. Azt mondta, hogy mindig legyen a taskamban. Hat tudod, most van a jo korom, meg jobban felt, mint eddig.:o) Jo kis cucc az! Van benne koromreszelo, csipesz, csavarhuzo, kis ollo es persze a kiskes. Orulok, hogy van. :o)
2011. nov. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!