Ezt hogy kell érteni: csak élj a világba jöjjön aminek jönnie kell?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 20:12
1/2 anonim válasza:
ha wcre kell menned akkor menj csak:D
amúgy meg szerintem azt jelentheti hogy ne görcsölj a dolgokon túl sokat(nem mint ahogy én teszem, egy görcsölőgép vagyok) ,tedd azt amit jónak,helyesnek vélsz és foglalkozz azzal ami érdekel..
17F
2/2 anonim válasza:
Én tavaly, de leginkább két éve még nagyon összesz*rtam magam a legkisebb megpróbáltatáson is, már felelősségteljesen, de lehetőleg félvállról véve a dolgokat, sokkal boldogabb vagyok. Nem izgulok a holnapon, mert nincs értelme. Majd megtudom mi lesz, ha lesz, addig meg minek gondolkodjak rajta, mikor boldog semmittevéssel és jó zenével is tölthetném az időmet, utána meg már tényleg nincs értelme besz*rni. Amikor a többiek görcsölnek egy dolgozaton, én közlöm velük, hogy bocs, de lesz*rom, aztán lazán megírom ötösre, egyáltalán nem izgulok, ha meg nem tudok valamit, akkor hátistenem van ez így, majd máskor több szerencsém lesz. Az élet szinte minden területére lehet ezt alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!