Éreztetek már úgy, mintha nem tartoznátok ebbe a világba?
Itt most arra gondolok,hogy teljesen másként képzeled el világot,de nem tudod azt megváltoztatni.
Nem vagy hajlandó viszont "beilleszkedni",mert az nem te vagy.
mintha nem ez lenne te világod.
nem vagyok hajlandó beilleszkedni oda ahol 50-60 évvel ezelőtti politikai okokból hozott rendeletekre hivatkozva tiltják bizonyos szerek használatát.
persze dolgozok, csinálom amit kell, mert egyébként éhen halnék, de ezen felül semmilyen közösséget nem vállalok ezzel a rakás szarral. :)
Az első hozzászólóhoz:
Nem csak pilanatnyi szomoruságra gondolok!
A második hozzászólóhoz:
Alapvetően érted a kérdést!Tehát nekem is inkább szabadséghiányom van,hogy azt tegyek amit akarok,amikor akarok!persze másoknak nem értani semmivel...
Elméletileg "szabadság" van,de ez cak szemfényvesztés!
Ha téged fenyegetnek hogy nem tehetsz ezt azt amivl senkinek nem ártasz és éhezéssel fenyegetnek ha nem vagy hajlandó "szolga" lenni-akkor szarok én ebbe a szabadságba!
Hát igen sajnos ezek azok az esetek amikor elvileg nem tilos, de az íratlan társadalmi szabályok keményen szankcionálnak.
Pl. Eszembe jut milyen jó lenne pár percig fejjel lefelé lógni egy fáról, felfrissítené a vérkeringésemet. XD
De ezt nem tehetem meg olyan helyen ahol mások is látják mert őrültnek néznének, és verbális vagy akár fizikai inzultusokat alkalmaznának.
Ebben az esetben senkinek és semminek nem ártanék, mégis keményen szankcionálnák.
Minden nap ezt érzem.
És egyetértek veletek abban,hogy egyáltalán nincs szabadság ezen a világon. Sehol sem. És ez elég elkeserítő tud lenni olykor.
Néha szívesebben lennék egy egyszerű "civilizálatlan" bennszülött törzs tagja, ahol mindennek megvan a maga rendje. Nem akarnak megfelelni a társadalmi nyomásnak, egyszerűen csak élnek.
Nincs rendben ez a világ. Nagyon nincs...
Én is így érzek nap , mint nap.
Sokszor elképzelem milyen lenne valahol, ahol nincs szabály. Csak én vagyok egyedül. Nem lenne ennyi stressz és idegesség. Szabadabb lennék. Álmaimban olyan helyen vagyok, ahol mindig is szeretnék lenni de tudom, hogy ez nem olyan könnyű, hogy megvalósítsam...Sajnos.
Szerintem aki nem birka, az így érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!