Éreztétek már úgy, hogy senki nem ért meg titeket?
Nincsenek barátaim,nem tudok barátkozni.Túl őszinte vagyok,meg nyers.A barátnőm sem ért,néha úgy érzem,mintha a lányom lenne.Nem tudok olyan személyt mondani,aki hasonlít rám.
Egyébként,aki megy aludni,annak jó éjt!
Én szinte minden nap érzem.
Mivel minden ember külön egyéniség, valószínűleg minden nap van olyan gondolata, amiről úgy gondolja, senki más nem gondolja így, pedig jaj de kár mert akkor mennyivel egyszerűbb lenne a világ. De nem, mert akkor meg unalmas lenne, nem lennének impulzusok amik érnek más emberektől, mert mindent ugyanúgy látnál másokkal.
De én is érzem azt sokszor, hogy senki nem ért meg, hogy egyedül én vagy normális/furcsa/stb. És én is érzem úgy néha mintha a barátnőim a lányaim lennének, mert néha elfog az érzés, hogy érettebb és bölcsebb vagyok náluk, de tudom jól: mindenkit elfog ez néha, hogy bölcsebb, mint a környezete, és milyen kár hogy nem érti meg ezt senki. Ez mindenkinek benne van, csak valaki kimondja, valaki meg nem.
Jo, de Te sem adod magadat, mert felsz, hogy belerokkannának...:) Vigyarol rajuk.:) Érezni Ratad, hogy az a velemenyed, hogy nehez eset vagy.:)
Egyebkent ettol mentes esetben is siman lehet ez a reakciojuk, mert az emberek ilyenek...
35N
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
Köszönöm,nagyon érdekesnek találom,amiket írtál.
Szerintem mindenki így érzi néha. De ez normális. Néha én is.
De attól még lehetnek az embernek barátai.
Te is beleestél abba a csapdába, mint oly sokan, hogy eljátszod az általad elvártnak ítélt szerepet, és ragaszkodsz az így kialakított felszínes kapcsolataidhoz.
Én elég egyedien gondolkozom, és sokszor saját magammal sem vagyok összhangban. Mégis vannak igazi jó barátaim. Akikkel persze nem értünk midnenben egyet, de elfogadjuk, hogy a másik másképp vélekedik sok mindenről, és nagyokat vitázunk ezekről a témákról. Persze ehhez bátorság is kell. Régebben én is beleestem abba a csapdába, hogy midnenáron meg akartam felelni mindenkinek, és ha valakivel "jóba lettünk", akkor ragaszkodtam hozzá. Aztán amikor rájöttem, hogy ez nem jó, kidobtam az ilyen álbarátokat. És lettek helyette újak, akikkel őszinte voltam végig, nem játszottam meg magam.
Sőt: érdekes módon az emberek nagyobb része értékeli, hogy másképp gondolkodom, másképp csinálok dolgokat, még akkor is, ha nem értenek velem egyet. Erre csak később jöttem rá.
Szerintem az lehet a fő baj, hogy egy csomó előítélettől még nem szabadultál meg. Pedig ha meg tudnád tenni, akkor egy új világ nyílna ki előtted. Legyen bátorságod meglépni mind gondolati, mind fizikai szinten azokat a lépéseket, amik elválasztanak ettől a hazug viselkedéstől és gondolkozástól. Nem egyszerű, de bőven megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!