éreztétek már úgy hogy nem vagytok jók senki számára?
Figyelt kérdés
falun élek pici lehetőség persze ez benne van.de nem csak csupán bennem van a hiba.se párkapcsolat se haver!érdek szerű emberek vannak..2011. febr. 8. 10:14
1/6 anonim 

válasza:

Én egészen addig, míg rá nem jöttem, hogy magamnak kell megfelelni, nem másoknak.
2/6 anonim 

válasza:

igaza van az első válaszolónak! ne akard görcsösen! próbálj meg egy kicsit magadra koncentrálni, élvezd az életet és ne foglalkozz mindig másokkal.
3/6 anonim 

válasza:

Pici faluban élek, 5 évig nagy városban laktam a suli miatt. Vágyakozom vissza, de mindenesetre egyet tudok, hogy "fölötted az ég, alattad a föld, benned a létra"
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.de ismerősök barátok nélkül nem igazán lehet élvezni az életet mert üresség tölt el!
2011. febr. 8. 10:23
5/6 anonim 

válasza:

na látod! meg is van a baj. ismerős nélkül üresség tölt el. hát töltsd ki az idődet, foglald le magad keress új hobbikat, sportolj, légy önmagad, szórakozz, meglátod megjelennek maguktól majd a haverok. csak érezd jól magad
6/6 anonim 

válasza:

Igen. Nagyon tetszik egy srác. Ő egy tipikus szépfiú, olyan Takács Nikolas típusú, hogy olyan jól néz ki, hogy 10-ből 9 nőnek tetszik, és mégis egy csúnyácska szemüveges, mitteszeres barátnője van. Mellette egy cicababát tudnánk elképzelni. Rám azt mondják, hogy szép, mutatós lány vagyok, de tényleg. És mégis a másik lány kell neki! Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!