Segitségeteket kérném! Hogyan lehet segiteni egy depresszioson? Aki szedett már antidep. Váltott ki belöletek a gyógyszer dühöt, másokat vádoltatok? Hogy éreztétek magatokat amikor gyógyszert szedtetek, mennyi idő után éreztetek javulást?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 23:09
1/8 anonim válasza:
Gyakori mellékhatás a durva agresszió sajnos. De az én esetemben csak a szedés megkezdésekor volt, 2-3 nap alatt elmúlt. De tényleg nagyon kemény volt, kb sosem voltam annyira egresszív, dühös, lobbanékony és hát, majdhogynem gonosz, mint a mellékhatás miatt néhány napig. Igen, agresszív az ember és nem érez lelkiismeret furdalást amiatt, hogy ráripakodott valakire, mert az illető megérdemelte. De ez szerencsére elmúlik és minden normális.
2/8 anonim válasza:
1 éve szedek Remeront.Kb. 4 hét után fejtette ki teljesen a hatását.Igen,sajnos előfordult,és még ma is előfordul,hogy bizonyos helyzetekben túlságosan(irreálisan) indulatos vagyok,és "hirtelen támadok", de nálam ez nem feltétlenül az antidepresszánsnak tudható be, engem más dolgok miatt(generalizált szorongás,dependens személyiségzavar) is kezelnek a depresszió mellett.
3/8 anonim válasza:
Én Lamitrint szedek és pont azért írták föl, mert olyan szélsőséges hangulatzavaraim voltak, amiket te tapasztalsz mellékhatásként. Nem gondolkodtál más gyógyszeren? Az orvos mit mond, ez a legjobb, amit szedhetsz?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a beteg hanem egy közeli hozzátartozom. Ő venlafaxin, depakine, olanzapin ,xanax.gyogyszereket szed. Ugy gondolom ez túl sok.
2011. jún. 10. 18:51
5/8 anonim válasza:
Húha! Az tényleg sok! ezek egymással is kölcsönhatásba kerülnek, ki tudja, mit vált ki együtt a sok bogyó! (Bocsi, azt hittem, rólad van szó.)
6/8 anonim válasza:
Testvérem szedte pánikbetegségre. Volt hogy féltem, hogy kinyír annyira agresszív volt tőle. A nyála is csorgott, meg összességében úgy nézett ki mint egy zombi. Nagy nehezen (nem volt könnyű) lerakta az antidepresszánst és azóta sokkal jobban van. (Kisebb pánikrohamai azért vannak még)
7/8 anonim válasza:
Mint tudjuk az antidepresszánsok rengeteg pénzt hoznak a gyógyszergyártóknak. Akik szedik azok pedig nagyon nagy károkat szenvednek. Az orvos azért írja fel mert le se szarja kb. a pácienst. Nagy naiv bárki aki azt hiszi hogy az antidepresszáns segít. Ez nem így van.
Mielőbb le kell állni a felesleges méreggel mert a gyógyszer egyetlen mellékhatása is lehet súlyosabb akár annál a dolognál amire szedi.
Persze ez az én véleményem.
8/8 anonim válasza:
Biztosan vannak hülye orvosok, de ne felejtsük el, hogy nagyon sokan köszönhetik az életüket a megfelelően belőtt gyógyszerezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!