Éreztétek már azt, hogy nektek nem kell senki?
Figyelt kérdés
1 évig voltunk együtt párommal. Végig nagyon zűrös kapcsolat volt. Minden energiámat leszívta, kicsit az önbizalmamat is elvesztettem.
Végre sikerült kilépnem az egészből, de igazából még fel se fogom. Nyugalmat érzek és azt hogy nekem nem kell senki! (Legalább is nem mostanában)
Éreztetek már ilyet?
2011. jún. 18. 20:23
1/7 anonim válasza:
huu persze... én is szakítás után éreztem így, ez csak természetes szerintem :D
2/7 B.angel válasza:
Persze, én minden nap úgy érzem!! Szerintem egy csalódás után ez természetes
3/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális reakció, nem meglepő, hogy így érzel.
Nem fog örökké tartani ez az érzés. Addig is koncentrálj magadra, a munkádra, családodra stb. hiszen most lényegesen több a szabadidőd, nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, azt teszel amit akarsz. Később majd ez úgyis rendeződik és akkor érezni fogod, hogy új kapcsolatra vágysz. Ez az időtartam több tényezőtől is függ.
4/7 anonim válasza:
már több mint egy éve ezt érzem,és attol félek ez már nem fog változni.Beletapostak az érzéseimbe,többet nem is akarok szerelmes lenni!Bár volt nem rég egy barátom,de másfél hónapnál tovább nem birtam,ugyhogy inkább elküldtem,hogy ne kinozzam.Bárki probálna közeledni,csak eltaszitom magamtol,mert annyira nem tudok bizni a másik emberbe,hogy inkább bele se megyek egy kapcsolatba.Elég szerencsétlen helyzet,de ez van:S
5/7 anonim válasza:
igen, másfél évig kb. aztán újra szerelmes lettem. az a másfél év viszont jó volt, hogy kicsit egyedül voltam, átgondoltam az életem, magamra találtam.
6/7 anonim válasza:
Én ilyen dilemmában vagyok.Tudom, hogy képtelen lennék úgy leélni az életem, hogy nincs mellettem az a társ, akiben megtaláltam, ami fontos nekem.De úgy igazán nem vágyom senkire.Szóval, inkább csak az eszem súgja, hogy kell valaki...Á, nem kellemes.
7/7 anonim válasza:
Pontosan így érzem én is, csak már lassan 2 éve. Tudom, hogy nem lesz jó egyedül, illetve érzem is, hogy rossz egyedül, de képtelen vagyok megszeretni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!