Van értelme barátok nélkül élni?
Hát em igen hiszem ,hogy lenne értelme barátok nélkül élni.
A barátság egy nagyon fontos dolog az emberi kapcsolatokban. A legtöbb ember számára barátok nélkül az élet szinte elképzelhetetlen.A barátság az egyik emberi kapcsolat, mely emberek között alakul ki több örömteli találkozás, beszélgetés által.Kölcsönös elfogadás, rokonszenv, szeretet, bizalom, szövetség, együttérző képesség, nyitottság, törődés jellemzi.
De ne add fel biztosan találsz majd egy őszinte, igaz barátot.
A probléma valószínűleg ott kezdődik, hogy mindenkinek más igényei vannak ilyen téren, és nem csak hogy más, de változó is.
Magyarul lehet, hogy tavaly ilyenkor tökéletesen megfelelt nekem valaki, most már mindketten mások vagyunk.
De lehet, hogy csak én veszek félévente 180 fokos fordulatot.
Én is ilyen helyzetben vagyok, ha gondolod privátban beszélhetnénk.
21/F
Figyu!
Lehet hogy majd új suliba vagy új munkahelyre kerülsz ott lehet lessz aki kedvelni fog téged olyannak amilyen vagy!Sose eröltesd a dolgot mert ettől más emberekben félelmet kelthetsz ...
Tudod nekem az egész gyerekkorom barátok nélküli volt...míg el nem jutottam szakközépbe!Most is megvannak azok a barátok csak tudod mindenki dolgozik és másfelé lakunk így ritkán jön össze a csapat bulira vagy egy piálásra.
Fel a fejjel majd még lessz jobb is!Addig is ajánlomne legyél sose beszari próbálj meg az emberekhez úgy viszonyulni hogy ne félj tőlük.Semmi baj ha egyszer kétszer csalódsz emberekben,ilyen az élet mindenki szív valamivel.
További minden jót!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!