"Túlélhetem" a gimit a igazi barátok nélkül?
Én 10-es vagyok. Nekem az iskolában csak haverok vannak, az igazi barátaim azok máshova járnak, de mégis tartom a kapcsolatot velük.
Szerintem ez így a legjobb.
ez egy nagyon buta elképzelés, hogy csak az iskolából lehet ismerkedni. nyiss idősebb, fiatalabb emberek felé a sulin kívül, legyen olyan hobbid, ami más közösségekben is zajlik pl kézilabda, vagy járj el valami parkba ördögbotozni ilyesmi.
szerintem az is jó ha neten megismersz pár embert, és eljártok közösen valahová, vagy beszélgettek jókat, sok lesz ott is akivel nem jön össze, de ne add fel hamar.
# 5/5
ez nem hangzott úgy, mintha a jövőben is biztosan így lenne
Nehéz lesz, erősnek, és kitartónak kell lenned. Barátok nélkül nagyon nehéz. Velem is így van. Egyszer teljesen jól vagyok, majd látom a többieket, ahogy beszélgetnek, meg hogy milyen jól elvannak, akkor aztán összeomlik megint minden, hogy nekem miért nem adódik meg ez a lehetőség.
Azt mondják, hogy akinek rossz a gyerekkora, annak csodálatos és boldog felnőttkora lesz, tehát alapozd meg ezt most karrierileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!