Vannak emberek akiknek nem is kellenek barátok hanem csak haverkodni szeretnének, hogy lehetséges ez?
én haverokkal nem érzem túl jól magam. beszélgetünk, elvagyunk de van mikor untatnak.
inkább lenne több nagyon jó barátom mint csomó haver. de nekem haver nem kell hanem barát. de nagyon nehéz olyat találni mer a legtöbb ember csak haverkodni szeret.
nemértem az okát. ti hogyan álltok az emberekhez?inkább haverkodás vagy barátság?
17f
jah én is csak erre tudok gondolni hogy túl nagyok az igényeim. de nemtudok lejjebb venni. az már nem én lennék.
bennem van a hiba vagy másokban. ez nem értem
érzem én is hidd el. de sztem ez kb olyan h van a finnyás gyerek aki alig eszik meg néhány kaját. meg van aki mindent bezabál
hát persze hogy finnyás vagyok.de ezen nem tudok változtatni akárhogy akarok. max megjátszatom hogy jól érzem magam velük(ezt is teszem) de közbe nem vagyok jól(csak ittasan)
én sem vagyok meleg. de mégis nagyon fontos nekem egy jó barát akivel tényleg mindent megdumálhatok.
mit jelent?hogy gyakran keressük egymás társaságát. tudunk dumálni sok dologról, ha vmi gondba van egyikőnk próbál megértően viselkedni(anyagiakat ne keverjük bele),azonos dolgok iránt érdeklődünk,meg persze hülyülni is tudunk ezerrel de ne csak arról szóljon az egész!
Gondoltam hogy nem vagy az :)
Elképesző mennyire hasonlóan gondolkodsz mint én. Msn? Írd meg privátban ha gondolod vagy szólj és megírom ha gondolod. Sosem beszéltem még senkivel aki ennyire hasonlíto rám, legalábbis így első megítélésre xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!