Mi volt életed legfélelmetesebb álma?
Nekem a ma éjjeli! Azt álmodtam, hogy este van és a nagyimnál vagyok. Ott volt pár osztálytársam is. El akartam aludni a középső szobában de mágneses és elektromos jeleket érzékeltem. Átmentem abba a szobába amelyikben anyukám aludt és szóltam neki, nagyon meglepődtem mert egy aranyhegy volt a szobában :S. Aztán pontosan emlékszem, hogy amikor kijöttem a szobából magam után bezártam az ajtót és felkapcsolva hagytam a villanyt, ami mellesteg pislákot de mire megfordultam nyitva volt az ajtó a villany pedig nem égett, ez megtörtént vagy 5X. Aztán elkeztek mozogni a falak, és arra a következtetésre jutottam, hogy egy szellem műveli ezt xD. Volt egy az alvós szobából nyíló szoba ahol mozgott a parfis és a falon átnyúlt a szellem...Bazz ilyen még soha sem volt féltem álmomban :O:S Azt ordibáltam lőjük le xD. Aztán valahogy kijutottam a szabadba a kutyákhoz. Megjelent az egész osztály, sőt még az osztályfőnök is.
Kösz, hogy megosztod velem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!