Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek milyen sokszor visszatér...

Kinek milyen sokszor visszatérő álma van?

Figyelt kérdés

nekem az, hogy biciklivel hihetetlenül jól egykerekezek, a másik meg, hogy repülök, pusztán az elmémmel, de sose olyan gyorsan, amennyire szeretnék, és ez borszasztó érzés, harmadik, hogy vízalatt lélegzek

kort és nemet pls

16F

2009. okt. 31. 01:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most csak ez jut eszembe: egy kis kunyhóban ülök egy tó partján. A ház deszkákból áll, és már elég régi, az ablakok be vannak törve, a sarok tele van pókhálóval, és az egészet elárasztja a víz. A vízből növények nőnek ki. Ülök egy széken, a lábam fel van rakva egy kisasztalra, a kezemben egy bot van, rákötve egy madzag. Ilyenkor általában rájövök, hogy horgászni készülök, ezért leveszem a lábam az asztalról, és elmélyültem bámulni kezdnem a vizet. Kis idő múltán úgy érzem, valami megrántja a zsineget. Nagy nehezen kihúzom a vízből, reménykedve, hogy egy aranyhal lesz, ami teljesíti 3 kívánságomat, de csalódottságomra csak egy üres konzervdoboz akadt a horogra.. Lerakom az asztalra, aztán újra bedobom a csalit. Újabb konzervdoboz. A harmadik próbálkozásnál elhatározom, hogy ha nem találok valami ehető, vagy legalábbis valami hasznos dolgot a vízben, akkor hazamegyek. Harmadszorra végül egy fél pár bakancsot húzok ki a vízből - és itt vége :D 15/l
2009. okt. 31. 01:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem pont visszatérő álom, inkább visszatérő álomszereplő: már évek óta szerepel az álmaimban egy Lenny nevű srác, aki kék hajú, és van egy nagy motorja. Emlékszek, egyszer azt álmodtam vele, hogy ellógtunk egy étteremből fizetés nélkül, egyik nap pedig azt, hogy motoroztunk, és balesetet szenvedtünkXD Érdekes srác lehet LennyXD
2009. okt. 31. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Én mostanában már nem, de régebben mindig arról álmodtam, hogy vidámparkban vagyok :D Mindig más történt ott velem , volt amikor jól éreztem magam, de volt amikor féltem felülni egy hintára, de kényszerítettek, hogy felüljek rá xD
2009. okt. 31. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt: 17/L

(előző vok)

2009. okt. 31. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a repülés nekem is sokszor van, nagyon kemény annyira valósnak tűnik és mindig visszatér.Nem tudom mit jelenthet, de már sokat gondolkodtam rajta...Mondjuk nálam a repülés tempója rendben van XD
2009. okt. 31. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
24/F utolsó vagyok, bocs lemaradt :)
2009. okt. 31. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Én ma már nem, de kisebb koromban, olyan 5 éves koromig rendszeresen én is azt álmodtam h repülök, vagyis nem repülés, inkább csak lebegés volt. A különös az volt h mindég egy adott "pózban" emelkedtem fel. Mindég a szoba ugyanazon részén (ja mert mindég egy szobában voltam).

Valamint azt álmodtam rendszeresen h zuhanok, akár egy kis magasságból aló zuhanást is úgy éltem meg mintha több100 métert zuhannék, és a föld fölött kb 30 centivel megálltam, mintha valami megtartott volna.

Most 17 vagyok/ f

2009. okt. 31. 23:40
 8/11 anonim ***** válasza:
én álmomban soha nem tudok gyorsan futni és mindig utolérnek :(
2009. nov. 1. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
16/L előző voltam, bocsi elfelejtettem odaírni
2009. nov. 1. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:

én újabban vezetek... mindig máshol, más útvonalon, de az egyformaság az, hogy a féket jóval korábban be kell nyomnom, ha időben meg akarok állni :D

régebben pedig - bár néha most is előjön - a helyi temetőben az apai nagypapám sírjától menekültem valami elől a temetőházba, de futni csak nagyon lassan tudtam és az is egy idő után átment egy négykézláb történő gyors mászásba. a végére mindig sikerült bejutnom a házba, de vagy éppcsakhogy, vagy valaki, aki nekem fontos, kinnmaradt. :D

2009. nov. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!