Van egy visszatérő álmom, ami elég sokszor visszajön, és nagyon zaklatott leszek, miután felébredek. Pár osztálytársamnak is van ez az az álma, sőt, szeritem mindenki álmodta már ezt. Mit jelenthet?
hát bocsi nemtom ez mért van de velem is volt ilyen.
nekem is visszatérő álmom volt sokszor álmottam én is azt hogy görkorizok és jönnek utánnam. menekülni akarok és gyorsan elmenni onnan de képtelen vagyok rá. a lábam nem mozdul vagy csak alig és szinte sehová se haladok..
Jaj nekem is volt ilyen:S
És iszonyú nyommasztó az alak, aki követ, pedig nem látom, csak érzem.
Megtanultam feléreszteni magamat, ha ilyet álmodom.
A válasz könnyű!
Tudat alatti félelem!
Orvoslása a következő!
1: Nézz szembe a félelmeddel, legegyszerűbb, ha meditálsz, vagy mondogatod magadban, hogy nem félsz!
2: Menj ki éjszaka egy az állmodhoz hasonló helyre!
ez tutira nem alvásparalízis :S annak épp az a lényege, hogy nem álmodsz, hanem félig már ébren vagy, ez csak egyfatja álom
amúgy nekem is szoktak ilyen álmaim lenni, amikben tehetetlen vagyok, nincs erő, lassan futok, ordítani nem tudok, stb... én azt vettem észre, olyankor jön elő, amikor anyukámmal veszekszem, és tehetetlen vagyok vele szemben, mert olyan, mintha a falnak beszélnék, és minél jobban felhúzom magam, annál jobban nem vesz figyelembe, és annál jobban felhúzom magam és... és nálunk mindig az van, amit a szülő mond, nekem nincs szavam benne, teljesen tehetetlen vagyok... ezek után szoktam ezt álmodni, és általában az szokott lenni, hogy fekszek az ágyban és tudom, hogy valami meg fog támadni, anya meg a másik szobában alszik és próbálok ordítani neki, de nem tudok, próbálok felkelni és odamenni, de mozdulni se bírok... :S
Ha vettétek volna a fáradtságot akkor utána nézhettetek volna!
Az alak aki üldöz a lelkiismereted! (saját magad)
Valami furdal téged, amit nem tettél jóvá, erre emlékeztet a tudatalattid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!