Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legfélelmeteseb...

Mi volt életed legfélelmetesebb álma?

Figyelt kérdés

Nekem a ma éjjeli! Azt álmodtam, hogy este van és a nagyimnál vagyok. Ott volt pár osztálytársam is. El akartam aludni a középső szobában de mágneses és elektromos jeleket érzékeltem. Átmentem abba a szobába amelyikben anyukám aludt és szóltam neki, nagyon meglepődtem mert egy aranyhegy volt a szobában :S. Aztán pontosan emlékszem, hogy amikor kijöttem a szobából magam után bezártam az ajtót és felkapcsolva hagytam a villanyt, ami mellesteg pislákot de mire megfordultam nyitva volt az ajtó a villany pedig nem égett, ez megtörtént vagy 5X. Aztán elkeztek mozogni a falak, és arra a következtetésre jutottam, hogy egy szellem műveli ezt xD. Volt egy az alvós szobából nyíló szoba ahol mozgott a parfis és a falon átnyúlt a szellem...Bazz ilyen még soha sem volt féltem álmomban :O:S Azt ordibáltam lőjük le xD. Aztán valahogy kijutottam a szabadba a kutyákhoz. Megjelent az egész osztály, sőt még az osztályfőnök is.

Kösz, hogy megosztod velem.:)

2009. máj. 10. 12:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Az volt a legeslegrosszabb, amikor azt álmodtam, hogy meghalt anyukám, nagyon szörnyű volt, sírva ébredtem.

Az az érzés..., soha nem akarom azt érezni.

Volt egy másik is nagyon rossz, amikor azt álmodtam, hogy kint vagyok külföldön, és senkim sincs, akivel beszélgethetnék, ott vagyok egyedül, senki sem ismer, nem szeretnek, stb, az is nagyon rossz volt.

2009. máj. 10. 12:45
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán a legutóbbi rémálmom volt a legrosszabb. Azt álmodtam, hogy elaludtam, de olyan helyzetben, hogy térdelve, a felsőtestem meg az ágyra döntve. És amikor felébredtem nem bírtam megmozdulni. Egyszerűen fizikailag képtelen voltam. nem láttam normálisan, csak ilyen torz képeket. Hallottam nem messze anyukámat beszélgetni valakivel, ordítani akartam, de bárhogy erőlködtem, nem jött ki hang a torkomon. Rettenetes volt. Nem bírtam csinálni semmit, a szemem akadozott, nem volt hangom és nem tudtam járni...miután felébredtem az álomból valóságosan, egy óráig fájt után a fejem és szörnyen éreztem magam. :S
2009. máj. 10. 12:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én 3x álmodtam ugyanazt kis változtatással, mintha meg kellett volna oldanom egy rejtélyt. Mindig a hibáimat javítottam ki.Az első az volt, hogy egy hajón volt az egész osztály, és a hajó elsüllyedt, és mindenkinek menekülnie kellett. Párokba álltunk, és úszni kellett. A legjobb barátnőmmel voltam, de benthagytam a táskám amiben benne volt a bérletem, meg az útlevelem is. De úsztunk, és kiértünk egy helyre ami autópályához hasonlított, csak szánkóval közlekedtek, meg motoros szánkóval. Az egész osztály beült, és elmentünk egy táborba.

Másodszorra ugyanígy volt, csak itt hoztam a táskámat, és az volt a hibám, hogy nem a barátnőmmel voltam párban. Mikor kiértünk nem szánkók voltak hanem a helyén egy autópálya volt, és autóval vittek a táborba.

Harmadszorra minden simán ment, nálam volt a táskám, a barátnőmmel voltam párban, csakhogy mikor kiértünk az útra vonatok közlekedtek. A vonat úgy volt felépítve mint a házunk belülről, és vagonokra volt osztva. Miközben mentünk a tábor felé azt lehetett látni, hogy néhány szőke csaj (szerintem k@rvák voltak) magassarkúban jön le a lejtőről, de olyan magassarkúban mint mikor a balerinák lábujjhegyen állnak, és előttük áll valaki aki fogja a kezüket, hogy ne essenek el. Felszálltak a vonatra. Én elmentem a fürdőbe, hogy megcsinálja a hajam, de egy ilyen csaj bejött és leszúrt a nyakamnál. Mikor felébredtem nem mertem vissza aludni, mert nem akartam még1x ezt álmodni, de nagyon sokáig fájt a nyakam a szúrás helyén.

2009. máj. 10. 12:51
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer azt álmodtam, hogy itt a városban, ahol lakunk üldözött valami maffia banda szerűség... Üldöztek, volt náluk pisztoly, meg kés... Szerencsére nem lőttem le. :D Én meg csak menekültem, és mikor ide értem az utcánkhoz, és befordultam, akkor ez egyik pasi utolért, és a késsel belehasított a hátamba. És amikor felébredtem, akkor qrvára fájt egy vonalban a hátam... :S

A másik pedig. Volt egy cicám, ő volt az első nekem. És meghalt. És egyszer álmomban megjelent nekem. Egy erdőben voltam, és volt ott egy csomó olyan (majdnem ugyanolyan) cica, mint amilyen az enyém is volt, olyanok voltak, mint valami szellemek. És annyira féltem...

2009. máj. 10. 12:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam, hogy meghaltam, és a párom összejött valakivel, és a mostani lakásunkban szexeltek :(! Én meg kísértettem őket, hogy ne szexeljenek!!
2009. máj. 10. 13:03
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt van olyan cipő amiben azok a lányok voltak. És ráadásul doktornőnek voltak öltözve. Kiráz a hideg, ha rágondolok.

Nem régen azt is álmodtam, hogy apukám meghalt. Fhúúú nagyon rossz volt :(

2009. máj. 10. 13:04
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban álmodtam azt hogy fel kellett másznom egy nagy, rettentő magas sziklára, annak a tetején volt egy kőház, amit fel akartam robbantani, mert gonosz emberek voltak benne. De amikor felértem, jött egy csontváz és lelökött. Na ez nagyon rossz volt.

A másik nagyon rossz az volt, amikor azt álmodtam, hogy egy kutya megtámadott és úgy ugatott, hogy "kúúúútyaaaaa", és megette a tüdőmet. Bár ezen ma már röhögök inkább, de akkor féltem tőle rendesen. De ezt már felnőtt koromban álmodtam.

2009. máj. 10. 13:30
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromba gyakran almodtam, hogy hatulrol jon egy pasi es le akar szurni, egy nagy kessel! :(

Ami meg rossz volt, hogy meghalt anyukam meg a kislanyom, ilyenkor mindig sirva ebredek!

2009. máj. 10. 13:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

még ált sulis koromban álmodtam (az után hogy pár napig dinoszauruszokkal foglalkoztam hogy felkészüljek egy előadásra) hogy az utcánkban van 3-4 Tyrannosaurus és ha valaki kimegy a lépcsőhátból a lépteinek a hangját érzékelik és azonnal rohannak hogy megegyék... egy néger emberke elkezdett szaladni hogy ő majd segítséget hív, és kb 4-5 másodperccel később már bent volt egy szájban...

aztán utána összeültünk hogy kitaláljunk valamit és mint a filmekben mindenki mondott egy lehetőséget és nekem kellett volna döntenem... amikor egyszercsak berontott valaki a szobába és mondta hogy az apámat megtámadta egy dinó... én azonnal kirohantam az lépcsőházból megkerültem a házat és ott álltam kb nálam egy fejjel magasabb dinó mögött aki a faterommal szemben állt és az apám pedig háttal volt a falnak... nekiugrottam a T-Rexnek elkaptam a nyakát és lenyomtam a földre mikor megkérdeztem tőle hogy "Elég volt?" és válaszolt hogy igen csak engedj el. én elengedtem és aztán felébredtem... utána még vagy 10 percig kalapált a szívem... az volt a legfurább hogy mikor a dinó mögött álltam és megláttam hogy emberi méretei vannak egy Tyrannosaurusnak egy pillanatra rájöttem hogy csak álmodok és ez is még több erőt adott ahhoz hogy megtámadjam

2009. máj. 10. 13:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a baratnom hivott hogy hamar menjek at hozza,mert surgos.Siettem es egy olyan helyre erkeztem mintha egy gettoban lennek.kihalt hely volt ahol nem jart senki ez a baratnomek utcaja volt.szurkullodni kezdett es a nap vegigsutott egy rossz allapotban levo epuleten.Ez az eulet volt a baranomek panelja,bementem az ajton es elindultam felfele a lepcson,de azokon a lepcsokon sehogy se tdtam felmenni.Bent a folyoson halvany neonfeny volt es egyszercsak dobogo hangot hallottam minha valaki futna le a lapcson,ijesztoen dobogott es en el akartam futni de akkor alattam sok sok lepcso volt ami mind felfele tartott es lehetetlen volt lemenni rajta.valahogy megis sikerult megtalani az utat de akkor keptelen voltam haladni,futtam de nem haladtam semmit aztan hirtelen felebredtem ,de nagyon rossz volt.
2009. máj. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!