Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legborzalmasabb...

Mi volt életed legborzalmasabb álma? és a legjobb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:

A legjobb az volt, amikor még 11-12 éves lehettem, hogy álmomban találkoztam a The Rasmus énekesével, Laurival (tökre belé voltam zúgva), de már nem is tudom, mit csináltunk. Azt tudom, hogy szerelmesek voltunk egymásba, de nagyon :D Utólag visszagondolva röhögőgörcs :D

Legrosszabb nem is tudom már, melyik lehetett, mert vizsgaidőszak alatt mindig rémálmok gyötörnek, mindenkit megölnek, vér mindenhol :(

De tegnap este pl azt álmodtam, hogy diktatúra volt Magyarországon, el kellett bújnunk a családommal, mindenkit halomra gyilkoltak a katonák ok nélkül, és mi egy lebombázott ház megmaradt falai közt éltünk 2 napig, étlen, szomjan, de megtaláltak minket, és semmit nem tettünk, mégis engem falhoz állítottak, láttam, ahogy szétlövik a családomat és egy barátomat úgy, hogy szinte semmi sem maradt belőlük, engem meg faggattak valamiről, és ha nem tudtam a választ, mindig kaptam egy golyót. Aztán meghaltam. Aztán valaki más voltam az álmomban, egy másik ember, és menekültem, rejtegettem páromat a katonák elől, mert keresték, de hiába, mert megint lemészárolták a családunkat, büntetlenül.

Az ilyen álmok nálam hétköznapiak, még vizsgaidőszakon kívül is gyakran álmodok ilyesmit. Sorolhatnám a rémálmokat, ez csak egy példa volt.

Neked mi volt a legjobb és a legrosszabb álmod?

20/L

2009. dec. 6. 23:03
 2/9 anonim válasza:
a legrémisztőbb az volt h egyik voltam az itt kérdezők közül.a legjobb meg az h ez csak egy rossz álom volt
2009. dec. 6. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Kb 8 évesen mentünk egy barlangban, ilyen borzastóan vékony peremen a családdal, valami feneketlen lyuk volt mellettunk és anyém belezuhant, és csmo ideig sikitott, meg jött felfele egy rengeteg denevér. Sírva keltem, még tök kicsi voltam, lehet 8 nál is fiatalabb... Azóta semmi... 18 vagyok.
2009. dec. 6. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:

legrosszabb: meghalt anyám apám, bátyám és végig néztem a temetésüket, amin nyitott volt a koporsó.

legjobb: szeretkeztem a kedvenc énekesemmel/színészemmel. Nagyon jó volt. :D

2009. dec. 7. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem a legjobb álmom dettó ugyanaz mint az elsőnek. Én is 11-12 évesen álmodtam ugyanazt. A legrosszabbra nem emlékszem :O
2009. dec. 7. 18:09
 6/9 anonim válasza:
Legrosszabb : a barátaim a szemem láttára haltak meg egy vonat balesetben,ők próbáltak lebeszélni engem az öngyílkosságról és ezután meghaltak, sírva ébredés minimum volt bár nem tudom miért, nem volt annyira durva de mégis a legdurvább
2009. dec. 7. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Viszonylag ritkán álmodok, de akkor is rémálmaim vannak szinte mindig. Néha elég elvontak és gyomorforgatóak. (Ez figyelmeztetésnek is felfogható: aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább! Én szóltam...)

Rémálom: Egy gigászi gyárépület belsejében voltam. Futószalagok futottak rajta keresztül-kasul több emelet mélységben. Lassan közeledett a kép (én nem magam nem voltam az álom része, ahogy szinte sohasem) és látni lehetett mit visz százával, ezrével. Csecsemőket. (Na, innen ne olvassanak tovább az érzékenyebbek!) Egy részüket továbbvitte a futószalag, hogy hova, azt nem láttam, vagy legalábbis nem emlékszem rá. A többit óriási, álló hengerekbe vitte a szalag. Lassan közelített a kép (valami halk gépzaj volt az álmomban, más hang - pl. csecsemősírás, stb. - nem), majd átfordult a peremen és "beleláttam" a hengerekbe. Forró gőz lövellt be valami gépezet a felső részébe, alul pedig forrásban levő víz volt. Az egyik csecsemő zuhanását követte az álmom. Amikor leért a henger aljára, felriadtam...

Régen volt ez az álom, de mindmáig tisztán emlékszem rá. Voltak még ilyen elvontságok, nem is egy, de talán ez volt a legborzongatóbb.

Kellemes álmokra nem igazán emlékszek, ha egyáltalán voltak valaha. Egy hasznos példány volt mondjuk: egy számítógépes játék egyik pályáján elakadtam, de hetekre: nem tudtam mit kell csinálni. Aztán egy éjjel megálmodtam a megoldást, de lépésről-lépésre levezetve.

De általában inkább rémálmaim szoktak lenni. Mondjuk ezek is "hasznosak": az ilyen álmok a fő ihletői az fantasy/horror/sci-fi novelláimnak. (Bár a fenti példány valamiért nem használtam még fel. Igaz, ami késik, az nem múlik...)

2009. dec. 9. 10:44
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsónak: ez nagyon különleges, hogy te nem is szerepelsz az álmaidban!... jó írást!:)
2009. dec. 9. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
minden másnap este rémálmok gyötörnek ... saját szenvedő sikolyaimra ébredek
2010. jan. 7. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!