Mi volt életed legfélelmetesebb álma?
Nekem a ma éjjeli! Azt álmodtam, hogy este van és a nagyimnál vagyok. Ott volt pár osztálytársam is. El akartam aludni a középső szobában de mágneses és elektromos jeleket érzékeltem. Átmentem abba a szobába amelyikben anyukám aludt és szóltam neki, nagyon meglepődtem mert egy aranyhegy volt a szobában :S. Aztán pontosan emlékszem, hogy amikor kijöttem a szobából magam után bezártam az ajtót és felkapcsolva hagytam a villanyt, ami mellesteg pislákot de mire megfordultam nyitva volt az ajtó a villany pedig nem égett, ez megtörtént vagy 5X. Aztán elkeztek mozogni a falak, és arra a következtetésre jutottam, hogy egy szellem műveli ezt xD. Volt egy az alvós szobából nyíló szoba ahol mozgott a parfis és a falon átnyúlt a szellem...Bazz ilyen még soha sem volt féltem álmomban :O:S Azt ordibáltam lőjük le xD. Aztán valahogy kijutottam a szabadba a kutyákhoz. Megjelent az egész osztály, sőt még az osztályfőnök is.
Kösz, hogy megosztod velem.:)
Nekem nagyon sokszor volt már nagyon rossz álmom. Kb 3-szor álmodtam már azt,hogy anya meghalt..legutóbb már a temetést is láttam, meg anya urnáját..zöld kerámia urna volt.
De olyat is álmodtam,hogy a barátom halt meg, meg balesete volt, megcsalt, stb..
Hála az égnek ezeknek semmi valóság alapja nincs, anya makk egészséges és a barátom is hűséges. De akkor is szörnyű álmok voltak.
Sok ijesztő álmom volt már, de ez, amit szilveszer előtt néhány héttel álmodtam, viszi a pálmát.
Éjjel volt. Az ágyamban aludtam, mikor felriadtam. Az ajtómra esett a pillantásom. Az ajtó előtt egy fekete csuklyás alak állt háttal. Felkönyököltem az ágyamban, hogy jobban szemügyre vehessem, de ekkor lassan megfordult az alak. A Kaszás volt az. Az egyik szeme narancssárgán fénylett. Azt mondta, minden szerdán el fog jönni hozzám... Anyut megkérdeztem,h szilveszter milyen napra fog esni. Hát persze, hogy szerdára. Aztán gondolkodtam, hogy hogyan szabadulhatnék meg a Kaszástól. Asszem rájöttem, de ekkor felébredtem.
Megnéztem a naptárat, hogy szilveszter milyen nap. Khm...szerdára esett. Mondjuk nem voltam annyira beszarva, mint másmilyen rémálmoknál, de elgondolkodtató volt... Nah mind1, ennyi. :)
Rövid de iszonyatos: arra kelek hogy nem bírok mozdulni és sötétség van. Egy hang mondja: "élve el vagy temetve" aztán egy démoni kacaj... Ekkor a koporsónak vagy miafenének a falai elkezdtek lassan összenyomni. Próbáltam üvölteni de nem bírtam. áááááááááá
Úgy ébredtem hogy fürödtem az izzadságomban, és aznap éjjel nem mertem visszaaludni, helyette a gépen zenét hallgattam, de a következő éjszakákon is féltem hogy újraálmodom. Szerencsére azóta ilyent nem álmodtam, és nem is kívánom senkinek!!!
Én is egyszer azt álmodtam, hogy anyu meghal. Az valóban szörnyű volt. Sírva ébredtem.
Meg én is szoktam szellemekkel álmodni, azok is rettenetesek. Akkor felkelek, és úgy félek a saját szobámban, hogy nem merek megmozdulni. Mióta a barátommal alszok, nem félek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!