Miért van, hogy nagyon sírok sokszor?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak,én ekkor három éves voltam.
Most 10 éves vagyok,és még mindig nem sikerült teljesen továbblépnem.
Nem,nem vagyok depressziós,ez ki van zárva.
Csak azt szeretném kérdezni,hogy miért sírok mostanában nagyon sokszor és nagyon erősen?Hogy lehetne ezt megakadályozni?Őszinte válaszokat várok,azok a legjobbak!Mindenkinek kösz7önöm,aki küld választ!
2011. nov. 15. 15:02
1/2 anonim válasza:
Eléggé megviselhetett a szüleid válása, az általában mindenkit rosszul érint(úgy látom, csak nálam nincs ez így). Vagy sok stressz ér, ami nyomja a lelked, és csupán így tudsz felengedni.
Megkérdezhetném, hogy mit érzel, miközben sírsz? Biztos van valami oka annak, hogy sírásban törsz ki, azt csak úgy a semmiért nem szokták. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Sírás közben néha azt érzem,hogy: miért kell nekem így szenvednem emiatt?Amikor meg valami igazságtalanság van,akkor meg gondolkozom,hogy mért volt velem igazságtalan az illető.Tehát tulajdonképpen sírás közben azt érzem,hogy valami igazságtalan dolog.
2011. nov. 18. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!