Sokat idegeskedek, sokszor sírok. Milyen hatással van ez a babámra? Lehet valami baja? 16het. Km
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 21:58
2/6 anonim válasza:
Az idegeskedés nem tesz jót neki az tutti,de neked se mert az a babót is zaklatja.A szülést pedig beinditja.Anyai örömök elé nézel miért pityeregsz és idegeskedsz?A legszebb dolog a világon.23hós babó anyukája
3/6 picihasim válasza:
Szia
Én is idegeskedtem...mert azért az életben vannak problémák is. Nem lesz semmi baja a babádnak és nem feltétlenül indul be a szülés hamarabb tőle. Legalábbis az én babám elég kitartó. Gondolj bele, az emberiség 70%-a hülye lenne, ha az idegeskedés miatt valami baja lenne a piciknek. Eléggé elvan Ő ott különítve :)
Nekem a nőgyógyászom is ezt mondta meg a háziorvosom. Egy két csajnak még nyugtatót is felírnak, hogy tudjanak aludni. A hormonok miatt is lehet ez. Én is érzékeny voltam 3 héttel ezelőtt és sokat sírtam, de azt sem tudtam miért. Nyugi el fog múlni csak azon ne stresszelt magad, hogy árt-e a babának, mert csak rosszabb lesz és amiatt is ideges leszel. Nyugi
38 hetes km.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon stresszes az életem,a párom szülei is kikészítenek,és a párom se megértő velem.
2010. márc. 5. 22:15
5/6 anonim válasza:
Nagyon sajnállak,és a babádat is ha ilyen helyre születik,de próbáld magad azzal vigasztalni,hogy lessz hamarosan egy gyönyörű babód hidd el mindenbe kárpótólni fog.Csak ezt a kis időt még bírd ki drukkolok,és mutasd meg anyósódnak hogy igenis a legszebb örömök elé nézel és boldog vagy,majd ő fog ettől kikészülni.A párod meg majd megváltozik,vagy nem de neked akkor is ott lessz a csepped aki miatt igenis boldognak kell lenned. Velem a 23hós kislányom elfeledtetti a bajokat,főleg amikr át ölel és puszilgat és azt mondja anya szeretlek.Olyankor még a könnyem is kicsordul.Ilyenek járjanak a fejedbe,és ne a rosszak.Neked megadatott az ami másnak soknak sajnos nem,és ők azért szomóruak. Te boldog ember kell hogy légy,és persze ne a pici igya meg a levét.Drukkolok nagyon
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,így fogok tenni.Teljes mértékben igazad van. :)
2010. márc. 7. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!