Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon gáz, ha sokszor sírok?

Nagyon gáz, ha sokszor sírok?

Figyelt kérdés

Elég sokat bőgök, szomorúság miatt szinte csak egyedül, olyankor nem lát senki.

Viszont ha valamitől nagyon boldog vagyok, vagy valaminek nagyon örülök, akkor mindig kitör belőlem a sírás, és egyszerre nevetek és zokogok.

Erről vélemények? :/ XD

2011. jún. 1. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Semmi baj nincs ezzel, Én is így vagyok vele.

Nekem azt mondják, érzelmes típus vagyok. :)

Fel a fejjel! ;)

2011. jún. 1. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Életkori sajátosság az extrém érzékenység. Majd, ha elmúlik a kamaszkor, ez is változni fog, nyugi :) Különben egyáltalán nem "gáz", ha vannak érzelmeid :)))
2011. jún. 1. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak sajnos a közösségünkben kb dzsungeltörvények uralkodnak, szóval nehezebb így:/ Nem baj, legalább nem mondják, hogy szívtelen vagy.
2011. jún. 1. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A sírás nagyon is hasznos, hiszen segít kiadni magadból a feszültséget, amit ha magadban tartanál, belebetegednél. Én inkább azt kívánom, hogy okod ne legyen a sírásra, de ha már van, akkor csak sírd ki magad!
2011. jún. 2. 06:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt is kívánom, hogy csak az örömtől legyen okod sírni! :)
2011. jún. 2. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!