Szülés utáni depresszióm van? 2 hetes a babám, sokszor sírok, bár egyre ritkábban.
Szia!
Én is benne voltam és tudom, sokat jelent az, ha van melletted valaki. Csakhogy valóban igaz, hogy a férfiak ezt "megunják". 1-2 hét és el fog múlni. Próbálj meg pihenni többet és azt tenni, ami NEKED jó. Kicsit figyelj magadra is, ez nem bűn. Egy nagy kád forró víz, egy kis kirándulás, sütés-főzés, stb....
Az előttem szólóhoz csatlakozok: ha szükséged van egy hasonló helyzetben tapasztalatot szerzett anyukára vagy csak egy "lelki kukára" (nem rossz értelemben!), akkor állok rendelkezésedre! Ha gondolod és szükséged van valakire, írj mailt privátra!
Üdv
10 hetes csaj anyukája
Szia!
Én is sajna belekerültem ebbe a mackó kerékbe pedig 2. babámat szültem májsuban, és mégis, mikor haza jöttünk ahelyett h szét vettet volna a boldogság, folyamatosan gyomor remegésem volt és feszült voltam féltem a felelőségtől( pedig van már egy 17 éves belevaló nagyfiam), de aztán elkezdtem egyre jobban lenni. Elkezdtem imádni a szoptatást és ez a felülmúlhatatlan érzés hatalmába kerittet ,ahogy magamhoz szorittom a picike testét és ő rám néz , simogat az apró kis kezecskéjével, és tulajdonképpen nekem a babácska oldotta a depimet és átrendezödött bennem minden. Add át magadat ha tudod ennek a csodának és meglátod idővel benned is olyan érzéseket kelt, h repülni tudnál a föld felett. !!
Remélem tudtam neked valamiben segiteni, ha ez neked nem segit akkor figyelj magadra és azt tedd ami téged nagyon boldoggá tesz, és veled együtt a babácskád is átveszi tőled ezt a nyugalmat, békét, szeretettet!
Tiszta szívből kívánom h mielőbb magadra találj:)
sok sikert, és nagyon boldog babázást kívánok
üdv. 5 hós baba anyukája
Szia!
Nekem kb. 5-6 hetig tartott ez a lelkiallapot, ami neked most van. A hormonok, a felelosseg, a kimerultseg mind-mind hozzajarul, hogy nem erzed most magad szaz szazalekban boldognak. De ne aggodj, ahogy a babad novekszik, a hormonok urulnek, es beall a napi rutinotok, sokkal jobban leszel es tiszta szivbol fogsz tudni orulni a picidnek. Nekem meg annyi maradt meg, hogy konnyebben elerzekenyulok meg mindig, de mar nem a szomorusag, vagy faradtsag miatt sirok, hanem az orom miatt, neha. :)
Az en kisfiam most 5 honapos.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!