Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mert nem bizok meg senkiben?

Mert nem bizok meg senkiben?

Figyelt kérdés
15 eves lany vok es hat az en koromban igen csak jonnek mennek a peltykak errol arrol,es ne igazabol szivesen hallgatom,meg minden de mikor valami kozom van a dolgokhoz nem igazan merem elmondani senkinek.Ha pl valakivel vmi bajom van meg a leggjob baratoknak se szivesen mondom el mert tortent mar eset h vissza jutott az illeto fulebe a dolog.Nekem sok mindent elmondanak,mert tudjak hogy tudom tartani a szam es en is szivesen elmondanek dolgokat,de mindig arra gondolok ahogyan az en fulembe eljutnak a dolgok ugyan ugy el fognak jutni mas fulebe az is enyemek.Eleg rossz erzes,hogy ok megbiznak bennem de en nem.Mert van ez?Tulsagosan ovatos vagyok?
2009. máj. 7. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, hogy nem mondod tovább a dolgokat, tartsd meg ezt a jó szokásod! Amúgy pedig önbizalom kell ahhoz, hogy meg merj nyílni mások felé és az sem árt, ha olyas valakit találsz akiben valóban megbízhatsz. Sok sikert!
2009. máj. 7. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen rendben van. Hidd el jobb ha nem mondassz ilyenekt, mert úgyis visszajut a másik fülébe. Aztán meg rád lesznek mérgesek, meg veled lesznek bunkók.
2009. máj. 7. 18:41
 3/5 Avalanche ***** válasza:
100%
Én se sűrűn mondok el ilyen dolgokat a barátaimnak, pedig bízom bennük. Jól van ez így: az ember megoszt másokkal bizonyos dolgokat, de vannak olyan érzések, melyeket jobb néha megtartani magunknak.
2009. máj. 7. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat csak mar jartam ugy hogy:"es nekem el se mondtad pedig en mindent el szoktam mondani neked" na ez volt az a beszed ami miatt feltettem a kerdest.
2009. máj. 7. 20:47
 5/5 anonim válasza:
óvatos vagy, de nem hülye. találj olyan embert (testvért, más suliból barátnőt) aki nem ismeri a többi haverod. neki elmondhatod.
2009. máj. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!