Ez már beteges, ha nem tudok megbizni senkiben?
Én azon az elven vagyok, hogy "ne bízz senkiben, csak magadban"
A mai világban már nem is lehet sajnos.
Sziasztok! :-)
Kérdező! Nem tudom mi a bizalmatlanságod oka. Hiába adnám azt a tanácsot, hogy bízz a családtagjaidban, mert a javadat akarják! Bízz a barátnődben, mert egy jó kapcsolat alapja a bizalom, csakúgy, mint a barátságnak! Ha nem bírsz bízni senkiben, akkor nem tudsz, ez ellen én nem tudok tenni semmit. Egy a lényeg. Magadban bízz! Ha magadban bízol, a többi dolog nem is olyan lényeges, mivel a saját lábadra tudsz állni, tenni amit tenni szeretnél, amit tenned kell, hezitálás nélkül. Ha azon kívül, hogy nem bízol másokban, még magadban sem bízol, akkor viszont el vagy veszve.
Üdv:Zoli =)
Igen kérdező, ez így van. Az egy kicsit gond, hogy nem tudsz senkiben sem bízni, de ennek is megvan az oka. Fő, hogy higgy magadban, mert csak akkor tudsz boldogulni az életben. Most kiderült, hogy "férfi" vagy. Elhagyott a barátnőd? Na és akkor mi van? Rengeteg "hal úszik a tengerben, ami csak arra vár, hogy fogd ki őket." Elhagyott a csaj. Ez a fejezet lezárult, szerezz új csajokat, lépj tovább, mert egy nőért bánkódó férfi, nem férfi. Nem voltál elég jó a nőnek, nem tudtad megadni neki amire vágyik. Nem a nő tehet róla, hogy új partnert nézett, hanem te, hogy nem bírtad őt lelkileg, vagy fizikailag kielégíteni. Olvasd ezeket az oldalakat:pua.hu, forum.pua.hu, nocsabasz.hu, csajozasitanacsok.hu, Mex_ingyenes_konyv(Ezt így írd be a google-ba, és meg is találod, internetes könyv formájában.) Olvasd el a felsorolt anyagokat többször, jegyezd meg a tartalmát, és használd őket a való világban is! Ha a weboldalak, és a netkönyv tartalmát megjegyzed, és megtanulod alkalmazni, többé nem a nők "dobnak" téged, hanem te fogod dobni őket! Írj, ha segíthetek még valamiben!
Üdv:Zoli =)! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!