Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok megbízni...

Miért nem tudok megbízni senkiben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy, bizalmatlan vagyok mindenkivel. Barátokkal, szüleimmel, egyszerűen mindenkivel. A barátnőmmel már évek óta együtt vagyok, benne megbízom egy bizonyos szintig, de hogy teljesen, az nem megy. Volt, sőt vannak az életemben olyan pontok, amikor átverve érzem magam, és talán ennek okán veszítettem el azt, hogy megbízzak bárkiben is. Elég kellemetlen érzés néha, amikor a saját szüleimben, barátaimban nem tudok megbízni. Ez miért van?
2011. szept. 6. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sok csalódásod volt az élet minden terén.
2011. szept. 6. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is sok csalódás érhetett, meg egyéb rossz dolgok. 6 évig velem is ez volt, igazi barátaim sem voltak, csak rájöttem egy új társaságban, nem mindenki megbízhatatlan, és igenis vannak olyanok, akikbe bízni lehet, csak meg kell találni őket :) néha épp az orrod előtt vannak, vagy egy olyan személy/ személyek, akire/akikre soha nem számítanál ;)
2011. szept. 6. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel en is ugyan igy vagyok .,es mert sokat csalodtam az emberekben .de legfokepp a csaladomba.,szerintem veled is ez tortenhetett.,a sok csalodas..
2011. szept. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!