Szerintetek miért nem tudok már senkiben sem bízni?
Egyszerűen nem megy.Ha aranyosak velem állandóan azthiszem csak szivatni akarnak.Nem merek senkinek semmit elmondani.Annyira félek az emberektől.:/Mit tegyek?
15/L
énsem bízok az emberekben egyszerüen mindent kikotyognak (tisztelet a kivételnek)
16/F
A külvilágból érkezett ingerek is arra "nevelik" az embereket, hogy gyanakvóak, "éberek" legyenek - és nem alaptalanul.
Azt viszont szem előtt érdemes tartani, hogy "Az ember társas RÉM!", - muszáj leszel idővel "engedni", - mert különben rámész psychikailag a dologra.
Ez addig van "rendben", amíg képes vagy kontrollálni a külvilágból érkező ingereket, tudod, hogy mit, miért teszel, de a mikor már néha nem tudod, - és végül állandósul ez az állapot, - akkor már lehet beszélni paranoiáról. Ezt nem kellene megvárnod, - ha másként nem tudsz úrrá lenni az érzéseden, javaslom, - IDEJÉBEN - fordulj orvoshoz!
Én is így vagyok ezzel,már régóta nem bízok senkiben,mindenkivel kedves voltam és őszinte,fevállaltam magamat és az érzéseimet ,ami a szívemen az a számon volt,a legnagyobb titkomat elmondtam a barátnőmnek akiről azt hittem a bff em ,de ő kinevetet , átvert és bolondnak nézet,sajnos nem tanultam ebből az esetből és elmondtam egy másik barátnőmnek és ugyan így jártam,azóta csak azt mondom az embereknek amit hallani akarnak,csak magamban bízom,s sajnos megutáltam az embereket senkiben se lehet bízni,igaz barátság se létezik,persze ez az én véleményem és tapasztalatom,jól teszed hogy nem bízok másokban ;) így senki se fog csalódást okozni
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!