Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miért nem tudok...

Szerintetek miért nem tudok már senkiben sem bízni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy.Ha aranyosak velem állandóan azthiszem csak szivatni akarnak.Nem merek senkinek semmit elmondani.Annyira félek az emberektől.:/Mit tegyek?

15/L

2010. nov. 20. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

énsem bízok az emberekben egyszerüen mindent kikotyognak (tisztelet a kivételnek)

16/F

2010. nov. 20. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tul fiatal,vagy ahoz hogy ezt komolyan gondoldd Csak átmenetileg érzed igy.Testvéred vagy édesanyádban csak megbizol NEM? Tudod,egyidösebb hölggyel feküdtem egy korteremben a korházban "nögyogyon"sokat beszélgettünk.Akövetkezöt tanácsolta szintén hasonloan éreztem magam akkor mint most te. Mondd az idegeneknek mindig azt amit szeretnének hallani.Ami a sziveden ne legyen a szádon.Ha végkép kiakar kérdezni és ugy érzed nem bizol meg benne kezdj más témát.Vagy egy undorito válasz mindenre"hát igen,hát igen"Én a másik szeméböl tudtam mindig megállapitani,hogy megbizhato-e? De egy társadalom minnél fejletteb a polgárai annál civilizáltabbak,hazug sznobok magyarul.Azota már 50 éves lettem de még eszembe jutnak az idös asszony szavai.Nekem is kevés ember akiben megbizok.Miota édesanyám meghallt talán senkiben.Még a gyerekeimben talán.De ők is van,hogy becsapnak hazudnak.
2010. nov. 20. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok mint te, én 13/L vagyok, de csak magadnak ártasz vele, ha nem bízol másokban, mert így állandóan feszengsz, nem? Talán azért nem bízol senkibe, mert sokan átvertek, becsaptak, vagy úgy érzed sokat csalódtál, nem tudom. Ha elnyomod a hangot a fejedben, h ne bízz meg senkiben, igaz, érnek kellemetlen percek, de sokkal könnyebbek lesznek a mindennapjaid.
2010. nov. 20. 22:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Kedves utolsó! Detto ez van velem.Nagyon sokan átvertek már.És nem tudom mit kezdjek ezzel az érzéssel.
2010. nov. 20. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudom mit kezdj vele. Én csak szimplán nem bízok az emberekben, nem sokan csaptak be, de volt már rá példa, és egyszer nagyon kemény volt. Ez közhelyes, de próbálj meg bízni az emberekben, előbb-utóbb rájössz, h milyen jó az, amikor megosztod emberekkel a gondolataidat, és nem feltétlenül forgatnak ki a szavaidból, csak a genyók, de őket kerüld el. Az utolsó voltam.
2010. nov. 21. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A külvilágból érkezett ingerek is arra "nevelik" az embereket, hogy gyanakvóak, "éberek" legyenek - és nem alaptalanul.

Azt viszont szem előtt érdemes tartani, hogy "Az ember társas RÉM!", - muszáj leszel idővel "engedni", - mert különben rámész psychikailag a dologra.

Ez addig van "rendben", amíg képes vagy kontrollálni a külvilágból érkező ingereket, tudod, hogy mit, miért teszel, de a mikor már néha nem tudod, - és végül állandósul ez az állapot, - akkor már lehet beszélni paranoiáról. Ezt nem kellene megvárnod, - ha másként nem tudsz úrrá lenni az érzéseden, javaslom, - IDEJÉBEN - fordulj orvoshoz!

2010. nov. 21. 09:43
 7/7 anonim válasza:

Én is így vagyok ezzel,már régóta nem bízok senkiben,mindenkivel kedves voltam és őszinte,fevállaltam magamat és az érzéseimet ,ami a szívemen az a számon volt,a legnagyobb titkomat elmondtam a barátnőmnek akiről azt hittem a bff em ,de ő kinevetet , átvert és bolondnak nézet,sajnos nem tanultam ebből az esetből és elmondtam egy másik barátnőmnek és ugyan így jártam,azóta csak azt mondom az embereknek amit hallani akarnak,csak magamban bízom,s sajnos megutáltam az embereket senkiben se lehet bízni,igaz barátság se létezik,persze ez az én véleményem és tapasztalatom,jól teszed hogy nem bízok másokban ;) így senki se fog csalódást okozni

14/L

2016. okt. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!