Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem tudok bízni senkiben?

Az átverésnek is vannak módjai, okai. Tegyük fel, van olyan, hogy azért hazudnak, mert jót akartak Neked, vagy mert nem bíztak magukban (füllentettek magukról egy-két dolgot). Én már megtettem, utál is érte a lány, pedig tényleg azért tettem a hazugságot, mert nem bíztam eléggé magamban, nem pedig azért, hogy átverjem, vagy kihasználjam. Szóval először ezt kell tisztázni...
Másrészt hány éves is vagy?

Akárcsak én. Mondjuk nekem hozzájárul az is, hogy látássérült vagyok, és ha azt látják, hogy nem úgy nézek meg nem úgy mozgok, mint az egészségesek, az sokaknak felhívás keringőre.
Azt hiszik, hogy akkor az a csaj buta és ki lehet használni.
Fiatalabb koromban pedig, mivel ki voltam közösítve a szemproblémám miatt, pont a megfelelési kényszer miatt , hogy én is tartozzak valahová, sokszor hagytam, hogy kihasználjanak. És amikor kihasználtak, a szüleim nem keltek védelmemre, hanem szidtak, hogy milyen naiv vagyok.
Így lettem mostanra 33 évesen egy magányos, megkeseredett nő, aki mindenkiben és mindenben a rosszat látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!