Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok képes bízni...

Miért nem vagyok képes bízni senkiben?

Figyelt kérdés
Van 2 legjobb barátnőm. Még bennük sem bízom. Tegnap kezdődött. Néha csak ketten beszélgetnek és amikor kérdezem h mi van akkor meg suttognak és nem válaszolnak. Egyesével mindegyik nagyon kekdves és már két éve 3 legjobb barátnő vagyunk, szóval fel nem fogom. Én meg mindig azt hiszem hogy rólam beszélnek, vagy azt hiszik én nem tartom meg a titkaikat. Én ilyenkor inkább csinálok valami mást, elfoglalom magam és nem szólok hozzájuk (most már). Ők meg nevetgélnek és a többi. Más barátaim nincsenek, úgyhogy őket kéne valahogy megtartanom, kérlek segítsetek. Mit csináljak h egyszerűen ne foglalkozzak velük ha ilyen van? Folytonezen agyalok ma már sírtam is. Annyira nem értem. Most kezdődött h az egyiknek lett pasija. Biztos erről beszélnek, vagy én nemtudom de nemértem engem miért nem avatnak be. Talán mert fiatalabb vagyok náluk 2-3 évvel. 14l
2011. okt. 5. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
És akkor suliba mit csinálsz, gondolom ők nem oszt társaid?
2011. okt. 5. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ülök zenét hallgatok. Néha beszélgetek, de ők nem a barátaim, csak néha dumálunk, meg nevetünk. NEm osztálytársaim. :)
2011. okt. 5. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy már ők se sokáig, itt inkább ők nem bíznak benned szerintem. Hogy 3-an hogy lehetnek legjobb barátok azt sohase értettem. Általába 2 ember lesz legjobb barát mert mindent elmondanak egymásnak, 3.ként nehéz bekerülni, pláne ha nincsenek nagyon titkaid. Ha nem bízol rájuk semmit ők se fognak, inkább csak egymásra.
2011. okt. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!