Miért nem vagyok képes bízni senkiben?
Figyelt kérdés
Van 2 legjobb barátnőm. Még bennük sem bízom. Tegnap kezdődött. Néha csak ketten beszélgetnek és amikor kérdezem h mi van akkor meg suttognak és nem válaszolnak. Egyesével mindegyik nagyon kekdves és már két éve 3 legjobb barátnő vagyunk, szóval fel nem fogom. Én meg mindig azt hiszem hogy rólam beszélnek, vagy azt hiszik én nem tartom meg a titkaikat. Én ilyenkor inkább csinálok valami mást, elfoglalom magam és nem szólok hozzájuk (most már). Ők meg nevetgélnek és a többi. Más barátaim nincsenek, úgyhogy őket kéne valahogy megtartanom, kérlek segítsetek. Mit csináljak h egyszerűen ne foglalkozzak velük ha ilyen van? Folytonezen agyalok ma már sírtam is. Annyira nem értem. Most kezdődött h az egyiknek lett pasija. Biztos erről beszélnek, vagy én nemtudom de nemértem engem miért nem avatnak be. Talán mert fiatalabb vagyok náluk 2-3 évvel. 14l2011. okt. 5. 19:36
1/3 anonim 

válasza:

És akkor suliba mit csinálsz, gondolom ők nem oszt társaid?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ülök zenét hallgatok. Néha beszélgetek, de ők nem a barátaim, csak néha dumálunk, meg nevetünk. NEm osztálytársaim. :)
2011. okt. 5. 19:49
3/3 anonim 

válasza:

Hát lehet hogy már ők se sokáig, itt inkább ők nem bíznak benned szerintem. Hogy 3-an hogy lehetnek legjobb barátok azt sohase értettem. Általába 2 ember lesz legjobb barát mert mindent elmondanak egymásnak, 3.ként nehéz bekerülni, pláne ha nincsenek nagyon titkaid. Ha nem bízol rájuk semmit ők se fognak, inkább csak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!