Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon fontos! Mit csináljak?...

Szandi13 kérdése:

Nagyon fontos! Mit csináljak? Vége az életemnek úgy érzem.

Figyelt kérdés
Szval..az egész dolog úgy kezdődött el bennem mikor általánosban 7és fél évig 3man voltunk legjobb bnők..de 8 közepe fele..össze vesztünk..és mind a 3-man szét mentünk..utána bekerültem középsuliba...egyszerűen annyira kész voltam idegileg h sírógörcsök gyomor idegek jöttek elő..egyszerűen nem tudom elfogadni a mostani osztályomat..az egész egy alkoholista banda az elsőhónap közepe fele..már ott tartott két ember h bírósági tárgyalás..mindenki piszkál mindenkit..és én teljesen ki vok.Egész hetem teljesen be is van osztva minden nap este 5-6fele érek haza (edzések miatt) és már utána tanulni nem is nagyon bírok..SEGÍTSETEK KÉRLEK!már élni sincs kedvem.:(
2011. nov. 4. 19:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon sokszor el mondtam a szüleimnek h tegyenek át anyumékhoz(Anyum német tanár a Mészáros Lőrincz Gimiben) de semmi..: (( Hát az a durva h minden szünetben jönnek..és tökre úgy viselkednek meg beszélgetünk mint ha nem is történt volna semmi...az egyikkel kibékültem..de a másik..vele nem tudok...meg nem is akarok:SSS
2011. nov. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!