Mit tegyek? Néha úgy érzem nincsen túl sok értelme az életemnek
szerelmes voltam/vagyok egy pasiba.ő az a tipikus nehéz eset,és az is lehet hogy csak arra kellenék neki hogy meg***jon.már nagyon régóta húzódik és szinte csak fájdalmat okoz.
közben próbálkoztam másokkal,de egyszerűen idegesít a többi pasi,nem vagyok képes arra hogy velük legyek.
van egy álmom,amihez tanulnom kellene.nagyon.és ez oda juttatott,hogyha kapok egy négyest az nagyon megvisel.szabályszerűen depressziós leszek rőle,és tanulok még többet,de így is van olyan hogy becsúszik egy négyes,sőt még néha hármas is.ráadásul ha egész nap tanultam akkor nem vagyok képes tovább tanulni,ami miatt bűntudatom van,mert tudom hogy még lenne mit.
fogalmam nincs hogy mihez kezdjek :S
Javaslom próbáld meg hanyagolni a fiút. Akár az egész témát (már amennyire tudod). Ha kellesz neki úgyis keresni fog. Ha nem, akkor pedig biztosan van még valaki aki befogja magát lopni a szívedbe.
A tanulással ne görcsölj. Olyan pályát igyekezz választani, ami az átlagos teljesítményed felett áll, így küzdeni kell érte, nem hanyagolod el magad. De ne ess át a ló túloldalára, ergo olyat se válassz, ami meggebedve is csak álom marad. Ne hanyagold el a tanulást, de engedd el kicsit jobban magad.
nem vagy egyedül. ezzel a tanulás dologgal ugyanígy voltam pontosan 2 éve!!! az történt azután, hogy több barátom lett és más dolgok is érdekelni kezdtek a "Nagy Álomon" kívül. nem volt az valami nagyon megtervezett, tudatos dolog, csak úgy magától alakut hogy jobb lett a kapcsolatom az osztályommal+régi barátokkal is felvettem a kapcsolatot.
nem vagyok most sem az a társaságközepe típus és még mindig fontos a tanulás, csak már nem annyira "betegesen".
szóval szerintem próbálj -de ne görcsösen!- a többiek felé nyitni, elengedni magad és csak egy kicsit elfelejteni az álmodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!