Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolom azt magamról,...

Miért gondolom azt magamról, hogy én sokkal többet érek mint a többi ember?

Figyelt kérdés
Mindenkit egy szánalmas kis senkinek tartok, csak magamat szeretem és megalázok mindenkit. Ez baj?
2009. máj. 4. 13:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az hogy gyűlölöd az embereket, haragszol valakire, vagy félsz még nem azt jelenti, hogy önimádó vagy. az egy dolog, hogy büszke vagy valamire, vagy pozitív vagy magaddal szemben, az egészséges önbizalom nem árt. De kérdés az, hogy nagyképű vagy? Nos ezt az emebrek magukon nem zsokták észrevenni. A legtöbb ember, aki utálja a világos, ak örnyezetét, az magával nincs megelégedve. Az meg hogy optimistának, vagyis önmagaddal szemben elfogultnak mutatopd magad, az csak egy téves jel a külvilág felé, hogy magabiztosnak lássanak, közben meg te sem vagy magaddal megelégedve szerintem. A saját hiányosságaidatvetíted ki mások hibáira. Haragszol rájuk, hogy nem szeretnek téged és segitenek neked, hanem inkább elkönyvelnek annak, mait mutatsz magadból, elzárkóznak tőled és hagynak a kamasz gondjaiddal. Ez ideiglenes, sok tinédzsernek vannak problémái, majd kinövöd rmeélhetőleg. ez nem más érdeke, hanem a tiéd, mert így megutáltatod magad. főleg ha semmi olyat nem tettél, amivel büszke lehetnél. Ha esetleg szép vagy (ami relatív fogalom) az sem a te érdemed, hanem a szüleidé, de inkább a genetikáé. De azért nem hinném, hogy te lennél az egyetlen szép, vagy esetleg okos lány a földön, ezt nem bántásból mnodom, csak őszintén, de én nem ismerlek téged, csak fura a magadról alkotott véleményed, és az emberekhez való hozzáállásod.
2009. máj. 5. 23:55
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Aki utálja az embereket és elviselhetetlen, az nem szeretheti a saját anyját sem, akinek nincsenek barátai, és magán kivül nem szerethet senkit, annak hogy lehet barátja, és szereted te egyáltalán a családodat? szerintem ellentmondásos amit írsz. És annyira nem is tudsz gyűlölni, mnit amennyire mutatod. Magaddal vagy haragban. Azt meg lehet csak kitaláltad, hogy van barátod? Ha képes téged elviselni, akkor biztos nem tudja, hogy olyan vagy amilyen, vagy ő is ugyanilyen mnit te? Mondjuk két dudás nehezen fér meg egy csárdában. De lehet nálad a szeretetk inyilvánitása is inkább brutális mint érzéki? Nem tudom mire jó ez neked, arra vagy büszke, hogy nagyképü vagy és mindenkit lenézel? Lehet te zsánalmasnak látod a világot, de hidd el, ők ugyanennyire szánalmasnak néznek téged. Bár gondolom te nem akarsz senkinek megfelelni, csak magadnak, pedig te egyáltalán nem felelsz meg magadnak, mégha észre sem veszed ezt, különben nem lennél olyan, amilyen. Pótcselekvések sorozata, eröltetett bizonygatás h te szereted magad. :) csodálatom hogy fel mered ezt vállalni. De mivel te kérdezted, viselned kell a válaszokat is :) Ha nem akarod, nem olvasod el, ennyi. Nekünk nem érdekünk, hogy te megjavulj, de súlyos problémák vannak veled. Hacsak nem egy kitalált sztori ez.

én pl imádok énekelni, és csináltatok magamnak egy tetoválást, imádom az anyukámat, a szerelmemet, van pár jó barátom, és sokkal jobb így az élet, mint megutáltatni magam. Akit meg nem szeretek, azt okkal nem szeretem, kerülöm a társaságát, de nem ártok neki, csak védem magam, az igazság úgyis engem bizonyit :)

Nem alázkodom meg, nem alacsonyodok le a szintjére, és nem is fogok magyarázkodni senkinek, aki ismer tudja milyen vagyok, mások véleménye nem érdekel. Régen önértékelési gondjaim voltak, mamár van önbizalmam, de nem vagyok nagyképü. Aki meg azt állitja az vagyok, pedig nem is ismer, az meg szimplán irigy. Bár nekem van is mire büszkének lennem. Hisz mindent elértem maire vágytam, meg is dolgoztam érte, és nem bántam meg. De mindenki másra vágyik, így nem érdemes versengeni, vagy másokkal összehasonlitani magunkat.

2009. máj. 6. 00:03
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ütletem, írtam már neked az imént, de pár mnodatodat olvastam közbe és siekrült dolgokat leszűrnöm. Nos mniden hadakozó ember ugye magával nincs megbékélve, sőt aki érzékeny és sérült az keményebbnek mutatja magát. Te saját magaddal akarod elhitetni, hogy értékes vagy, és valamilyen szinten az emberek tudtára akarod hozni, vagyis csak érzékeltetni, hogy te milyen vagy, illetve milyennek gondolod magad, mégha tudat alatt is. Bocs hogy a korral jövök, engem is mnidig iritált, de lehet nincs nagy baj, én is mnidig lázadoztam, kicsivel később más szemmel fogod látni a ivlágot, mnitha nem is te lennél. Abban igazad van, hogy nem éri meg mnidig jónak lenni, mert sok kedves embert kihasználnak, visszaélnek a bizalmukkal, és még büszkék is rá, meg megalázzák az embert, hiába ők a rosszak, mégis övüké minden, én is utálom az ilyeneket. De te nem vagy ilyen, ne akarj olyan ember lenni, akit te magad is utálsz. Lehet nem is vagy olyan elvetemült, mailyennek írod magad. Ha keménynek akarsz látszani akkor legyél rocker, és lövess pircinget. Ha nekem bánatom van és keresem a helyem a világban, vagy csak pótcselekvésre van szükségem, akkor változtatok magamon valamit (séró, pircing, tetoválás) csak azokkal fogllakozz, akik szeretnek, és akiket szeretsz pl.: barátod, családod.

Lehet túl sok teher borult a nyakadba, tanulás? meló? konfliktusok? Stram karakteres csaj vagy, ne rontsd el magad!!!!!!!! Lehet erős úgyis ha nem vagy bunkó. az hogy szereted magad az nem baj, az sem baj ha nem vagyk özvetlen és barátságos az idegenekkel, az meg hogy nagyképű vagy e az nézőpont kérdése, és a te dolgod :) az önbecsülésed miatt még senki nem fog irigyelni, de attól még te nem leszel se több se kevesebb, hogy mások mit gondolnak rólad. legyél magadhoz őszinte, számít neked, hogy mások mit gondolnak, ha igen akkor ne tagadd le, magadnak sose hazudj, műsokat becsaphatsz de magadat sosem, ja és fontos az neked, hogy másoktól visszaigazolást várj? Persze, mert kell a motiváció, különben nem írtál volna ide nekünk. A beszólásaid mind lázadozásra utalnak, az a baj hogy te nem csak mással, hanem saját magadnak is ellent mondasz, de nem gond, megesik. Te nem megalázást akarsz, csak egy jelet, hogy nem olyan patkányok az emberek, amilyennek mutatják magukat, és azt szeretnéd, ha valaki bebizonyítsa neked, hogy jó vagy, és te akarod is hogym niden frankó legyen. a barátod még nem bizonyította, hogy te nem vagy oylan ember., akit te magad is utálsz? A magad bőréből nem bújhatsz ki, az emebri kapcsolatokhoz, h közel engedj valakit magadhoz kell hogy elfogadd önmagad.

2009. máj. 6. 00:15
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha igaz a story, akkor te magad vagy a gyűlölet, és a figyelemfelkeltés. Egy biztos, ettől nem fognak szeretni téged! Bár egy elvetemültnél már nem tudom mi a cél, biztos nem az, mint a normális embereknél. Igazad van, te más vagy, mint a többiek, de nem jobb, inkább az ellenkezője. A lényeg, hogy nem veszed észre, hogy ezzel saját magadat alázod meg? Az hogy mit gondolsz az emberekről és haogyan fogalmazol, csakis téged minősít, totál leértékeled magad. Aki írja, hogy igen, igazad van, csodálatos vagy, az mind flegmaaágból ír neked, annál megrázóbb dolog nincs, mikor magadban tudatosul, hogy az eddig általad leírt dolgok szánalmasak. Nem akarlak bántani, de vagy flúgos csaj vagy és remélhetőleg beszámítható, vagy bármi amit leírtál eddig magadról hazugság. Nos ha unatkozol ennél értelmesebb dolgok is vannak!!!

Amúgy rajtad kívül még rengeteg ember van, kai önimádó, és lenéz mindenkit, még téged is, azt hiszi a kis buta, hogy egyedül van a világban és uralkodik mniden felett, de téved. addig jó neked, amíg álomvilágban élsz, a buták azok boldogan halnak meg, de a kívülről ért hatások sokat árthatnak, amig csak magaddal vagy elfopglalva. Jó unalmas lehet az életed, ha csak magaddal törödsz és unalombólírsz idek italált sztorikat. Szerintem te még sátánnak is béna vagy, Istennek meg nem vagy megfelelő, mert elvileg ő normális és mindenkit szeret, le kell mnodjál erről a posztról :) sajnállak.

Kösz a kérdést, legalább gyakoroltam a gépírást.

2009. máj. 6. 00:33
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem akar olyan lenni mint te: elmebeteg

szerintem anyukád egy szivességet tehetett volna a világnak és magának, hogy nem szül meg.

:) Amúgy ki mondta, hogy az a cél, hogy bárki téged alázzon meg? Inkább a te célod az, hogy téged kínozzanak, azt akarod hogy felhúzzuk az agyad és irritáld saját magad! Sajna másokat nem tudsz megbántani, és mások minősítése, még senkit nem bélyegez meg, mert ez csak egy vélemény, mait te írsz, és minden szavad csak rólad árulkodik, saját magadnak ártasz :) mikor szembesülsz a tudattal, hogy nem éred el, mait szeretnél. Másokkal akarod elhitetni, hogy te utálsz mnidenkit, de téged imádnak, szerintem ha valóban ilyen vagy akkor még az anyukád is utál meg szégyell :)

Azzal, hogy regisztráltál ide, és feltettél egy hülye kérdést, csak magadat aláztad meg. De ha mazoista vagy akkor hajrá. Hiába hirdeted magad, nem leszel sztár és gazdag sem :)

Amúgy te egy senki vagy mindenki szemében, és totál leszarják, hogy kit utálsz, és milyen kínjaid vannak :)

le kell hogy sajnáljalak, sosem leszünk rád irigyek :D

Azzal, hogy őszinték vagyunk és te megsértődsz, azt jelenti beletapostunk a lelkivilágodba, azzal bántod magad, hogy olyan vagy amilyen, és nem mi piszkálunk. Aki vállal egy kérdést az tűrje a válaszokat, ha meg nem akarod hogy írjunk akkor ne olvasd el. Mindenki akkor ír, amikor akar. Ha ki akarod vonni magad a forgalomból akkor töröltesd innen magad.

Ha azt hiszed h ártani akarnak neked, akkor szerintem már be is sérültél :) hiába tagadod. Magadból indulsz ki, te akarsz mindig másokat megalázni, éreztetni és elhitetni velük, hogy keveset érnek. De sajna senki nem hallgat rád, és nem ad a véleményedre, nem fogsz senki lelkivilágába beletaposni, mert akit nem ismerünk, annak a véleménye nem számit, főleg hogy nem is ismersz minket. Ha te ilyen vagy, akkor az emberektől ne várjál mást, főleg az irányodba. Viszont ha a pokolra szeretnél jutni oda még gyúrnod kell "Lekvár Gyurka" :)

2009. máj. 6. 00:44
 36/43 anonim válasza:
100%
Szeritem beteg vagy.. fordulj orvoshoz.
2009. máj. 9. 12:02
 37/43 anonim válasza:
100%
Szerintem ez egy álca.. itt aztán mindenkit leugathaszt... szerintem egy jelentéktelen nullajuli vagy. 12 egy tucat...
2009. máj. 9. 12:03
 38/43 anonim válasza:
100%
Hát én 17 vagyok,nekem is 2éve van barátom,van családom,vannak barátaim és nem vagyok egy nagy ember szerető,nagyon bizalmatlan vagyok de van önbizalmam és ígysem tartom magam többnek senkinél...maximum azoknál akik lopnak csalnak hazudnak ölnek...És közölném veled te kis szaros 18éves pitsaaa h te se vagy több senkinél sőőőt...te nagyon kevés vagy...majd akkor beszélj így h te több vagy ha elveszted a szeretteidet és senki nem fog ott állni melletted és kinyalnia segged.Remélem a barátod is kitesz egyszer;)Ohhhh de tennék róla...kár h nem ismerlek.
2009. máj. 9. 13:54
 39/43 anonim válasza:
100%

Jaaaj, hagyjátok már... Aki ennyire embergyűlölő, az azt se veszi észre, ha utálják... fel se ismeri, mi az, ha szeretni, uh ennyit a családjáról...

Nekedmeg, kedves kérdekő, csak annyit.

Jó, hogy ilyen palit álasztottál példakápnek, mint Hitler, tanulságos lehet.. okos egy fickó volt, félzseni, de szerencsére iylen csak egyszer születik a világra, uh erről a megtisztelő címről lemondhatsz:D De jó lenne legalább magadnak megfogalmazni, h milyen vagy, mert rohadtul nem lehetsz tisztában vele, ha mindenkit lenézel, beleértve Einsteinntől Julius Caesarig mindenkit...

Amúgy, remélem, csak kamu az egész... mert ha nem, az első pofon alkalmával újabb mártír-önyógfyilkosunk lesz, aki nem bírja elviselni, h valaki átverte, őőőőt, a naaagyot, magát az atyaúúúristent!

nagyon kérlek, vegyél föl valami más állampolgárságot, ne rontsd az imázsunkat, meg a statisztikáinkat...

2009. máj. 16. 19:30
 40/43 anonim ***** válasza:

talán mert beképzelt vagy, de persze ez nem azt jelenti, hogy van rá okod, vagy jobb vagy akárkinél, szerintem nem te vagy az egyetlen "nagyképű" ember :)

ez sajnos egy ember image-t csak rontja. De aki őszintén túlzásba viszi az önimádatot meg a büszkeséget, annak lehet inkább hiányosságai vannak, vagy ha más nem büszke rá, akkor kompenzálja az önszeretettel, egyfajta vígasztalási mód, elégedetlen vagy, nem mások veled, hanem te magaddal, és ha elégedettnek mutatod magad, azt gondolod tudat alatt, hogy mások is annak látnak, mert elhiszik, és ha már van önbizalmad akkor sokan azt gondolják hogy akkor tényleg több az ember, és értékesebb, jobb. Valakit az elégít ki, ha irigykednek rá, versengenek vele, pedig nem szabad másokkal összehasonlítgatni magad. Senkisem jobb a másiknál vagy rosszabb, csak különböző. Van kai ezt megérti, van aki sajnos nem. Pedíg ez akkoris így van. Aki rosszat tesz, az bűnös, de ugyanolyan lehetőségekkel jö9tt a világra, lehet tehetséges ember, csak elfolytották benne, rosszra használja az értékeit, az ilyen emberek általában sérültek, csak sajnálni tudom őket. Úgy vélem mindennek megvan a maga oka, és nincsenek véletlenek.

2009. máj. 19. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!