Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolom azt magamról,...

Miért gondolom azt magamról, hogy én sokkal többet érek mint a többi ember?

Figyelt kérdés
Mindenkit egy szánalmas kis senkinek tartok, csak magamat szeretem és megalázok mindenkit. Ez baj?
2009. máj. 4. 13:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
82%
Ha ennyire lenézed a többi embert, akkor most mégis miért írtad ezt a kérdést, hiszen amúgy se vagy kíváncsi a válaszukra, nem igaz? na ennyit rólad...:)
2009. máj. 4. 15:11
 12/43 anonim ***** válasza:
85%
Phfuuu.Te olyasmi lehetsz mint a south parkba a CARTMAN, csak csajba. Szerintem voltak itt amúgy építő hozzászólások is.
2009. máj. 4. 15:13
 13/43 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondod, 2 éve van párod. Ugye? Akkor őt is lenézed, és utálod? A szüleidet is? Remélhetőleg ez elfog mulni, mert egyszer emberedre találsz, és valaki jól meg gyepál, ha lenéző leszel vele. Én sem szeretek bizonyos embereket, rendben, de, hogy mindenkit utálni, lenézni... Próbálj kicsit normálisabb lenni.
2009. máj. 4. 15:17
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
ezt a humor kategóriába kellett volna, szerintem te sem gondolod komolyan amiket leírtál :) ha igen akkor éljenek az egoista emberek, te legalább mindig szeretni fogod magad, ha már másik nem teszik ^^
2009. máj. 4. 15:26
 15/43 A kérdező kommentje:
blablablablabla XD ne higgyétek azt h megbántottatok. Nem nézem le a szerelmemet se a barátaimat, se a szüleimet. Őket tisztelem ahogy ők is engem. Nem félek a magánytól, mert nagyon sokan szeretnek.. jah és Hitler 4ever :)
2009. máj. 4. 15:44
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értelek, minek írsz erre a közösségi oldalra, hogyha ennyire nem érdekelnek a válaszolók válaszai??? menj a szüleidhez meg a barátodhoz és tőlük kérdezd meg ugyanezt, ők jobban ismernek és talán még fel is világosítanak, hogy vannak nálad értékesebb emberek, nem te vagy a világ közepe...18 évesen meg lehetnél kicsit tájékozottab Hitler-ről... :)
2009. máj. 4. 15:54
 17/43 anonim ***** válasza:
83%
HITLER?! Na, mondom én hogy olyasmi mint cartman! Személyiségileg, csak csajba!
2009. máj. 4. 15:57
 18/43 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez egy jó nagy kamu kérdés ismét.. Valaki nagyon unatkozik.:D
2009. máj. 4. 16:02
 19/43 anonim ***** válasza:
85%
talán magadba kéne nézni mert biztos nemvagy olyan "nagy" ember.....anyukádék helyébe egy két büdös nagy pofon...ennyi:)
2009. máj. 4. 16:52
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas kis r*banc vagy, akit a szülei túlságosan is elkényeztettek.

Ilyenkor sajnálom, hogy a természet nem szelektálja az olyan lelkileg beteg és selejtes embereket mint amilyen te vagy.

2009. máj. 4. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!