12-13 év körüliek ti mit csináltok a haverokkal? Mármint mivel töltitek az időt?
mi shoppingolunk és aközben perverzségekről dumálunk meg röhögünk :D
13/L
Istenem, hogy én mennyire normális vagyok!
Beszélgetünk, épp az aktuális dolgokról. Bármi, akár, hogy miért kék a toll, milyen napod volt, mit csinálsz holnap, mikor megyünk ide-oda, néha-néha elmegyünk moziba, elmegyünk a mekibe és beszélgetünk órákat, ritkán átmegyünk egymáshoz, együtt tanulunk/készítjük el amit el kell, stb.
Lehet, hogy nyomiság amit itt felsoroltam, de bakker: AZ ELŐZŐEK MILYEN EGY RETARDÁLT EMBEREK? (tiszt.kiv.)
Nekem van fiú és lány barátom is. Focizunk, felelsz vagy merszeszt játszunk, ps.-ezünk, bunkert építünk, biciklizünk, görkorcsolyázunk... sok mindent csinálunk most nem sorolom fel az egészet!:)
13/L
Beszélgessetek, menjetek el biciklizni, úszni, tollasozni, társasozzatok, nevessetek sokat, beszélgessetek izgalmas dolgokról, rajzoljatok, építsetek homokvárat, vagy takaróból bunkert... :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!