15 éves srác vagyok. Múlt héten pénteken elmentünk, a haverokkal sörözni egy vendéglőbe, volt egy lány is akivel kimentem a vendéglő elé, elvoltunk meg minden. (? )
Figyelt kérdés
Jött 3 cigány srác, és az eggyik full részeg volt, a másik meg oda jött és elkezdett keménykedni, és adott egy egyenest az állkapcsomba.Szerintetek mit tegyek ha máskor is belém köt? Gázspray-vel lefújhatom? Igazából én attól félek, hogyha valamit teszek vele akkor jönni fognak sokan és szétütnek.(?)2011. aug. 16. 21:41
1/3 anonim válasza:
A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában.
Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendőrségen is feljelenthetnek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem hatásosabb cucc kellene, hadd pusztuljon a férgese...
3/3 A kérdező kommentje:
Oké én ezeket értem, de akkor is ha mér ilyent csinál a f*sz akkor kapja meg. Csak az a gáz, hogy fosok egy kicsit, ha rámszállnának: /
2011. aug. 16. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!