Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan oldottad meg a haverokk...

Hogyan oldottad meg a haverokkal való síelést, nyári bulizgatást?

Figyelt kérdés

kissé unatkozom ,de azért kíváncsi vagyok ,mert én csak úgy tudom elképzelni hogy lemegy ausztriába a szép nagy család és elsíelgetnek..

mindig a szüleimmel megyek és annyira mondhatni rosszul érzem magam mert egyrészt gyerekesnek találom másrészt nincs meg az a hangulat amire én vágyom..

a két tesóm totál fura ,ők azok a korán lefekvős anyuci kicsi fia típusok.. én meg nem erre vágyom

a helyesírásom tudom hogy nem üti meg a gyakorikérdések helyesíró bajnokai szintjét ,de kérlek titeket nem azt ocsmároljátok, köszönöm

17F

2011. márc. 7. 18:25
 1/1 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy milyen a baráti társaságod. Lehet, hogy köztük is vannak olyanok, akik ugyanígy szeretnének együtt bulizni, nyaralni, stb., csak nem mondják. Ha felveted az ötleted, biztos akad, aki csatlakozna, és együtt meg tudjátok szervezni - vagy esetleg a szervezésben kérhetitek a szülők segítségét.
2011. ápr. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!