Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 12-13 év körüliek ti mit...

12-13 év körüliek ti mit csináltok a haverokkal? Mármint mivel töltitek az időt?

Figyelt kérdés
LÉGYSZI ÍRJATOOK!!!!!

2011. okt. 15. 16:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

hm..12 vagyok..hát mi beszélgetünk, viccelődünk egymással.bár nem nagyon szoktam találkozni másokkal.van egy hülye osztálytársam aki folyton elhív "játszani"..komolyan mondom tisztára az agyamra megy.brr..kiráz tőle a hideg..mikor megkérdezi hogy mikor érek rá azt mondom tanulnom kell..pedig jóformán semmit nem tanulok..nem is tudom hogy vagyok kitűnő..de tök mindegy..beszélgess nyugodtan a haverokkal csinálhattok cikis dolgot vagy egyszerűen csak kiszúrtok másokkal..remélem segítettem,és bocs az offért.

12/L

2011. okt. 15. 18:44
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Amikor én 12 voltam még jó játék volt a lego.
2011. okt. 15. 18:59
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Én 12éves vok, én nem szoktam a haverokkat áthívni elég ha a suliba találkozok velük osz cső.:D Mert nagyon égő gyerekek, nem tom h szerezek másik haverokkat, mert már ezeket nagyon unom...-.-"
2011. okt. 15. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Én 13 vagyok

a bnőmmel

majdnem mindenen nevetünk

perverzségről is dumálunk

ha lehajol valaki és látjuk... röhögve összenézünk

2011. okt. 15. 23:16
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

a barátnőmmel sétálunk és kibeszéljük azokat akiket rühellünk,vagy a haverokkal is ilyen általános dolgokról beszélünk,hogy pl milyen volt a napja,meg stb,vagy kibeszélünk valakit xD meg elmegyünk sétálni...vagy a barátnőmmel cangázunk

és közbe kibeszéljük az egyik liba osztálytársunkat,és a nyomi tanárokat,meg megbeszéljük,hogy mi volt a házi és hogy fog-e tesizni hétfőn...

szóval ilyenek :D

13l

2011. okt. 16. 10:23
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan már rég elmúltam 13, de még mindig emlékszem, hogy nem voltam ennyire gyök*ér. Nálatok ez az idő eltöltés? Semmi mozi, kajálás, vagy tett v. őszinte? Pasik/ csajok? :O Ez azért gázos.
2012. febr. 7. 20:07
 7/18 A kérdező kommentje:
A környéken egyáltalán nincs mozi..Vagy vmi étterem,kajálda ahova be is mehetnénk..A tett v. őszintét már unjuk... Csak ilyen elfoglatságot kértem.. Nem véleményt.. -.-"
2012. febr. 7. 21:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja a többieknek köszii!
2012. febr. 7. 21:14
 9/18 Katorcii ***** válasza:
Én 13 vagyok és időnként elmegyünk a játszótérre és hintázunk,hülyülünk,elvagyunk,baromkodunk,.. :D Vagy a sulielőtt csináljuk ezt! Vaaagy a suliban és megőrítjük a tanárt!! :p
2012. márc. 24. 14:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Bicajozunk, énekelünk az utcán, hülyeségeket rajzolunk stb...
2012. márc. 24. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!