12-13 év körüliek ti mit csináltok a haverokkal? Mármint mivel töltitek az időt?
hm..12 vagyok..hát mi beszélgetünk, viccelődünk egymással.bár nem nagyon szoktam találkozni másokkal.van egy hülye osztálytársam aki folyton elhív "játszani"..komolyan mondom tisztára az agyamra megy.brr..kiráz tőle a hideg..mikor megkérdezi hogy mikor érek rá azt mondom tanulnom kell..pedig jóformán semmit nem tanulok..nem is tudom hogy vagyok kitűnő..de tök mindegy..beszélgess nyugodtan a haverokkal csinálhattok cikis dolgot vagy egyszerűen csak kiszúrtok másokkal..remélem segítettem,és bocs az offért.
12/L
Én 13 vagyok
a bnőmmel
majdnem mindenen nevetünk
perverzségről is dumálunk
ha lehajol valaki és látjuk... röhögve összenézünk
a barátnőmmel sétálunk és kibeszéljük azokat akiket rühellünk,vagy a haverokkal is ilyen általános dolgokról beszélünk,hogy pl milyen volt a napja,meg stb,vagy kibeszélünk valakit xD meg elmegyünk sétálni...vagy a barátnőmmel cangázunk
és közbe kibeszéljük az egyik liba osztálytársunkat,és a nyomi tanárokat,meg megbeszéljük,hogy mi volt a házi és hogy fog-e tesizni hétfőn...
szóval ilyenek :D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!