Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon meg vagyok ijedve,...

Nagyon meg vagyok ijedve, fogalmam sincs kinek mondjam el! Hogy mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. Ma jöttem haza a szokásos zongoraórámról, és egy autós megállt mellettem. Nem sejtettem semmit, kérdezte, hogy segíthetek-e neki. Azt hittem valami utcát keres, és akkor vettem észre hogy éppen a ...-t veri. Azt kérdezte tőlem, hogy volna-e kedvem bekapni. Én persze elrohantam, már itthon vagyok, de még mindig nagyon ideges vagyok.
2009. ápr. 30. 17:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen, simán elmeséltem anyámnak, pedig igen rossz kapcsolatunk volt.

Nem kell félni, nem harapja le a fejed, semmi rosszat nem tettél, sőt, jól reagáltál.

Ne aggódj, próbálj túllépni rajta, nem lesz semmi baj!

2009. ápr. 30. 18:41
 22/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mostmár sikerült elfelejtenem. Anyukámnak nem hiszem, hogy elmondom, szegényt mostanában sok baj éri, nagyon ideges szokott lenni. A főnöke rászállt, a kocsiját összetörték, a tesóim is rajta lógnak, és csak későn jön haza. Túlteszem magam rajta, és talán majd egyszer elmondom neki, hogyha valamennyire megjavul a helyzete.
2009. ápr. 30. 18:47
 23/29 anonim ***** válasza:
97%

FIGYELJ IDE RÁM!

Ne szégyeld! Ez nem a te hibád, mnodd el mielőbb anyukádéknak. Ha magadba folytod, súlyos lelki sérülés maradhat benned, főleg ilyen fiatalon, felnőtt korodra megutálod a pasikat és ez kihat a párkapcsolatodra, sokan psychésen lesznek lezbikusak. Inkább mond el, sose titkold az ilyesmit, te nem követtél el bűnt, nem a te szégyened, hanem a pasié. Szerencse hogy nem vitt magával. Anyukád aggódni fog, de örül, hogy őszinte vagy vele, és szólsz haq baj van. Ha megkérdezi mikor volt ez, akkor ne egy hónap múlva kelljen megtudnia. ha a rendszámot megjegyezted volna, bár tudom megijedtél biztosan, akkor utána lehetett volna járni a pasinak, az ilyet el kell kapni, pedofil állat.

Működj közre, akadályozzuk meg hogy az ilyen perverzek megusszák és más legyen az áldozatuk.

A magad és mások érdekében mondd el anyukádnak.

2009. ápr. 30. 18:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjed el, hogy egy ismeretlen orálisan akart veled közösülni, a többi megy magától, anyukád utána kérdezni fog stb. Ha csak megkönnyebbülsz hogy elmondtad, már az is jó!
2009. ápr. 30. 19:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el anyukádnak. Ez tényleg NEM a te szégyened.

Velem is előfordult olyan, hogy egy nő kérdezte, hogy hol van egy utca. Gondoltam, miért ne segíthetnék...elkisértem, aztán meg behívott a tömbházba. Kérdezte, hol a negyedik emelet. Egy négy emeletes házba csakis az utolsó lehet. Fel akart csalogatni, de engem felvilágosítottak, hogy soha, semmilyen körülmények között ne menjek senkivel, sehova! Ki tudja mi lett volna velem, ha odamegyek...ki tudja fent ki várt volna... (Bár fiú vagyok, és állítólag a fiúk bátrabban, mégis nagyon meg voltam ilyedve!)

Szóval ez az én esetem, én elmondtam anyukámnak, így nem maradt bennem semmilyen lelki sérülés, nem úgy emlékszem vissza, hogy nem mondtam el, és emiatt szoronganom kellene. Ujra elmondták, hogy mi a teendő ilyenkor (szaladjak el, oda se menjek).

Szerintem mindeképpen szólj, mert az autó színét tudod. Nagyjából szerintem le is tudod rajzolni. És ha azt hitted, hogy a fickó utcát keres, biztos ránéztél, és tudod, hogy kb. hogy nézett ki. Vannak ilyen fantomkép rajzolók, akik nagyjából lerajzolják, és ráismerhetsz!

Addigis kitartás, ne félj, jól cselekedtél, hogy egy forgalmas helyre "menekültél"! Nézz TV, játszodj valamit, az elveszi a figyelmed. De szerintem szólj!

Bocsi, hogy hosszúra sikerült!

2009. ápr. 30. 20:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Tényleg nem emlékszem az arcából semmire. Majd elmondom anyukámnak, de még átgondolom, hogy hogyan.
2009. ápr. 30. 20:42
 27/29 anonim válasza:
100%
én 15/f vagyok és tök sajnállak az ilyeneket meg meg kéne jól verni!!! :@
2009. ápr. 30. 21:07
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt tennéd, elmondtam anyukámnak, egy osztálytársam is ezt mondja. Ha máskor ilyen lesz szólok neked:D De már csak nevetni tudok rajta. Anyukám azt mondta, az ilyenek betegek.
2009. ápr. 30. 21:13
 29/29 Avalanche ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy elmondtad. =) Velem is történt hasonló: mentem az utcán, nekemjött két holtrészeg (nálam 2 évvel idősebb) csaj. Utcai verekedés, sötöbö. Mondjuk szerencsém volt, mert tudásuk kimerült a hajtépésben, mögöttem meg egy év kempo áll, jelenleg meg vívni járok. =) Szóltam róla a szüleimnek, és mivel mindketten abba a suliba járnak, ahova én, magaviseleti jegy rontással zárhatják ezt az évet.
2009. ápr. 30. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!