Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon meg vagyok ijedve,...

Nagyon meg vagyok ijedve, fogalmam sincs kinek mondjam el! Hogy mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. Ma jöttem haza a szokásos zongoraórámról, és egy autós megállt mellettem. Nem sejtettem semmit, kérdezte, hogy segíthetek-e neki. Azt hittem valami utcát keres, és akkor vettem észre hogy éppen a ...-t veri. Azt kérdezte tőlem, hogy volna-e kedvem bekapni. Én persze elrohantam, már itthon vagyok, de még mindig nagyon ideges vagyok.
2009. ápr. 30. 17:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, NEM NEKED kell szégyelned magad. Ne félj, mondd csak el anyukádnak, hogy mi történt veled.

A saját és más fiatal kislány érdekében pedig értesítsétek a rendőröket. Azért, hogy legközelebb ne kelljen félned az utcán. Egyébként tényleg jól tetted, hogy elszaladtál, ráadásul olyan helyre, ahol sokan vannak.

2009. ápr. 30. 17:32
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is egyetértek azzal hogy ezt meg kell beszélned anyukáddal. Megértem hogy félsz és hogy nem lehet most könnyű neked,főleg ebben a korban.De talán egy ilyen beszélgetés még meg is erősíti azt a bizonyos anya-lánya kapcsolatot ami az őszinteségen alapul.
2009. ápr. 30. 17:34
 13/29 A kérdező kommentje:
Sok osztálytársam arra jár iskolába, és én is arra megyek zongorára. Könnyűnek tűnik, hogy "anyu ez meg ez történt" de én el sem tudom képzelni hogy mondjam el.Ráadásul ha rendőrségre telefonálnak, akkor nem tudok semmit mondani. Azzal pedig, hogy fekete autó nem tudnak sokat kezdeni :(
2009. ápr. 30. 17:36
 14/29 anonim válasza:
8%
Rajzold le akkor -.- Mit kell ebből ekkora ügyet csinálni?
2009. ápr. 30. 17:37
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer osztálytársammal is ez történt, csak nem rejszolt a csávó, hanem letekerte az ablakot, és kitette a seggét.
2009. ápr. 30. 17:43
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne tudnának az általad adott infókkal mit kezdeni!

Pl. behatárolnák az autómárkát, valamilyen személyleírást biztos tudnál adni, gyakrabban cirkálnának a környéken (így, ha nem is kapják el, legalább elriasztják).

2009. ápr. 30. 17:45
 17/29 A kérdező kommentje:
hát... még az autó márkáját sem tudom. Pusztán, hogy fekete volt a kocsi, és azon kívül már semmire nem emlékszem.
2009. ápr. 30. 17:45
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos a mai világba ez nem egyedi eset. Már velem is előfordult hasonló .... nem egyszer. Persze utána még én voltam zavarba , de utána aludtam egyet rá és rendeződött bennem az egész dolog. Én nem mondtam el anyukámnak , mert úgy voltam vele , hogy tenni semmit nem tud , fölöslegesen meg nem akartam ilyenekkel terhelni. De ezt te tudod. Nyugodj meg , aludj egyet és tényleg minden rendeződni fog benned, próbálj ne gondolni rá , néz meg egy filmet vagy néz tvét az elvonja a figyelmed.
2009. ápr. 30. 17:48
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne anyukádnak mondd el, hanem olyasvalakinek, akinek mered, és majd ő intézkedik (szomszéd, barát,nagynénistb.).
2009. ápr. 30. 17:53
 20/29 A kérdező kommentje:
Esetleg... ti hogy csinálnátok?
2009. ápr. 30. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!