Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom az életem, utálom ezt...

Utálom az életem, utálom ezt a világot, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy valami szerzetes vagy remeteként elvonulva akarok élni az emberektől, de nincs rá lehetőségem, legyek öngyilkos? Mert ha meg megpróbálom és túlélem és nyomorék leszek, akkor mégsz@rabb lesz a helyzet :(

Sajnos nem születtem gazdag családba, állandóan keresek diákmunkát, de nem vesznek fel sehova, a hónap előtt 1-2 héttel mindig elfogy a pénzem, a szüleim nem igazán foglalkoznak velem, de nem is tudnak támogatni anyagilag, barátaim nincsenek, már nem tudok élvezni semmit se, szar ez az egész, nem tudom minek élek.

Elegem van ebből a világból, hogy minden csak a pénz szex drog körül forog, meg mindenki önző és lesz@rja a másikat és mindenki annyira qrvára normálisnak tartja hogy az élet abból áll hogy színészkedünk egymásnak meg gyrekkorunktól felnőttig tanulunk utána meg gürcölünk hogy kifizessük a csekkeket meg kell a nagy ház kocsi kutya gyerek, közbe meg qrvára nincs senkinek élete és nem is szeretünk senkit igazán, csak a sz@rkavarás megy...

És ne mondjátok hogy ne add fel meg ilyenek, mert már évek óta ez megy és rohadtul unom már, hogy semmi boldogság nincs az életemben, utálok itt lenni, legszivesebben valami lakatlan szigeten laknék valami bennszülött törzsben, csak már lassan ilyen se lesz mert a hülye emberek kiirtanak minden érintetlen földrészt....

2011. okt. 9. 06:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
98%
Habár szerintem a kérdező sajnos 2011 óta már nincs közöttünk azért írok egy hegyi beszédet magam is. Írták előttem, hogy bulizz ismerkedj...Na most kérdem én hogyha valaki pénzhiányban van akkor ez hogyan is megoldás? Meg úgy unblock mire megoldás ez? Egy időben magam is megpróbáltam annyit értem el vele hogy még lejjebb kerültem a lejtőn... Rájöttem hogy szar emberekkel vagyok körülvéve akik az első adandó alkalommal hátbaszúrnának és meg is teszik. A másik meg hogy a pénz nem boldogít. Meg a nagy lófaszt mindenki seggébe aki képes ilyet kijelenteni valakinek aki depressziós rossz családi háttér és pénzhiány miatt. (jelen) Aki ilyet mond az vagy nagyon elkényeztetett emós szar és a felső 10%-ba tartozik vagy retardált és képtelen megbecsülni amilye van. A pénz igenis boldogít. Nekem majdnem minden jelenlegi problémám megoldató lenne pénzzel... Meditáció teljesen mindegy milyen módon ennyit tudok tanácsolni. Én emiatt nem lettem még öngyilkos...
2019. szept. 16. 23:16
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kérdezővel!
2022. jan. 29. 21:24
 43/44 anonim ***** válasza:
30%
frontin nem hosszútávon
2023. febr. 8. 17:16
 44/44 anonim válasza:
Egyszerű! Csak a jóra koncentrálj
ápr. 21. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!