Utálom az életem, utálom ezt a világot, mit tehetnék?
Arra gondoltam hogy valami szerzetes vagy remeteként elvonulva akarok élni az emberektől, de nincs rá lehetőségem, legyek öngyilkos? Mert ha meg megpróbálom és túlélem és nyomorék leszek, akkor mégsz@rabb lesz a helyzet :(
Sajnos nem születtem gazdag családba, állandóan keresek diákmunkát, de nem vesznek fel sehova, a hónap előtt 1-2 héttel mindig elfogy a pénzem, a szüleim nem igazán foglalkoznak velem, de nem is tudnak támogatni anyagilag, barátaim nincsenek, már nem tudok élvezni semmit se, szar ez az egész, nem tudom minek élek.
Elegem van ebből a világból, hogy minden csak a pénz szex drog körül forog, meg mindenki önző és lesz@rja a másikat és mindenki annyira qrvára normálisnak tartja hogy az élet abból áll hogy színészkedünk egymásnak meg gyrekkorunktól felnőttig tanulunk utána meg gürcölünk hogy kifizessük a csekkeket meg kell a nagy ház kocsi kutya gyerek, közbe meg qrvára nincs senkinek élete és nem is szeretünk senkit igazán, csak a sz@rkavarás megy...
És ne mondjátok hogy ne add fel meg ilyenek, mert már évek óta ez megy és rohadtul unom már, hogy semmi boldogság nincs az életemben, utálok itt lenni, legszivesebben valami lakatlan szigeten laknék valami bennszülött törzsben, csak már lassan ilyen se lesz mert a hülye emberek kiirtanak minden érintetlen földrészt....
A Föld igazából egy csodás hely , mártsak azért is , mert természet minden emberi szükségletet kitud elégíteni (okés , a mű szükségleteket nyilván nem tudja) , de ma már a többség olyan szinten függ a rendszertől , hogy nem tudna élni nélküle a városi panelbörtönökben.
Én legjobban a szerencsétlen gyerekeket sajnálom akiknek fogalmuk sincs még , hogy milyen undormányba akarják őket belenevelni.
Már önmagában az elfogadhatatlan, hogy minden csak selejtes árucikkek formájában van jelen , de ami igazán vérlázító , hogy ezt - hála az oktatásnak , médiának és politikának- a pórnép elfogadja , mi több saját maguk szavazzák meg valamelyik címeres bűnözőt az ország élére ,ezzel pedig legitimálják önmaguk számára ezt a nyomorult életet , mert azt hiszik ezt a természetes. Pedig semmi nem úgy működik ahogy kéne , a teljes kapitalizmust és az államokat fel kellene számolni , mert máshogy nem lehet elejét venni az elnyomásnak , persze ezt ilyen szinten agymosott társadalomban nem lehet megtenni. Még azt se ismerik fel , hogy az embernek nem az az érdeke , hogy magasabb legyen a fizetés ,hanem hogy megszűnjön a bérmunka.
Ha ezeket pedig észreveszed , hogy mennyire rohadtul elnyomják az összes embert , rájössz , hogy a tömeget sokkal könnyebb hülyíteni mintsem meggyőzni őket arról ,hogy hülyítik őket.
Gyászos az egész , de a jó hír az hogy van kiút , annyit tehetsz , hogy eladod a házad/lakásod , veszel egy tanyát (sokkal olcsóbb is) és amit tudsz megtermelsz magadnak , így csökkentheted a függőséged. Nem mondom , hogy az könnyű élet , de a pénzrabszolgaságnál bármi jobb.
Én amúgy nem tartom magam antiszocnak , vannak barátaim és tudják is , hogy mi a véleményem a kapitalizmusról meg annak az összes verziójáról és produktumáról. Az tény , hogy a jelenlegi társadalom tagjainak kb 98%-ból nem kérek , de ettől függetlenül van igényem társaságra , csak nem az átlag birka emberre.
Az ember társas lény , sokkal nehezebb egyedül boldogulni.
Ohh...na szerinted én meg mit unok?
Az ilyen embereket csak az értékes levegőt szivják
De ha pozitív akarok lenni akor én is csak ugyanazt tudnám mondani keress barátnőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!